Dååååå var man sjuk

Jag har tänkt jag skulle samla kraft och spela in en YT till er men ärligt har mina krafter knappt funnits till att äta en måltid.

Japp jag ligger hemma med ni vet vad. Har ju inte tagit något test så kan aldrig veta till for sure men jag har feber, ont i kroppen, hosta, väldigt ont i lungorna (Alvedon hjälper men utan det är det nästintill olidligt) och nu försvann även lukt/smaksinnet till 90%. Inte helt för känner tex surt/sött men inte hela smaker…

Så tänkte ska vi köra en frågestund? Vad har ni för frågor om Corona?

37
gillar

35 kommentarer till “Dååååå var man sjuk

 1. Isolerar du dig från din kille och son? Eller har dem också fått det? Står så lite om hur viruset påverkar små barn…

  1. Hon är ju ute och rör sig och är Stockholmare. Viktigt att skydda sig och sina nära nu. Speciellt i Stockholm. De borde sättas i karantän.
   Sen är det tråkigt att bli sjuk, inget ont om det. Hoppas att alla kryar på sig som får detta☺️

 2. Stackare, hoppas på snabb tillfriskning!<3 undrar hur du började känna av att du blev sjuk? Kröp de på eller small de?

 3. Å lider med dig! Jag ligger också hemma sjuk i helvetet och kunde på riktigt smaka min mans vindaloo utan att reagera på styrkan. Smaken och lukten är HELT borta sedan fyra dagar.
  Krya krya och hoppas Douglas och Atlas klarar sig!

 4. Krya på dig!! Hur gör du med Atlas när du är sjuk? Är du rädd att Douglas och Atlas ska bli smittade? Har du Atlas på förskola under dessa tider? Hoppas du mår bättre fort ❤️❤️

 5. Jag undrar om du hade gjort på ett annat sätt nu när du är sjuk. Hade du varit mer hemma osv eller hade du fortfarande gjort det du tidigare gjorde? Jag hoppas av hela mitt hjärta att du snart är på fötterna igen och som tur är behöver inte resten av familjen bli sjuka. Krya

 6. Krya på dig massa ❤️❤️ Verkar märkligt nog som en stor del fortfarande inte förstår att detta är något dom flesta av oss (typ alla) kommer att få och att den sociala distanseringen syftar till att alla inte ska få det samtidigt, inte att utrota viruset 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Att stoppa viruset eller att det ska försvinna kommer inte hända.

 7. När du väl har blivit frisk, skulle jag vilja läsa en dagbok hur symtomen började, när kom febern, hostan och värken till symtomen började avta! KRYA på dig och ta hand om dig!

 8. Ångrar du att du varit ute så mkt bland folk trots att många av dina läsare reagerade o försökte förklara situationen? Även om du får milda symptom kan du (utan att ha velat det såklart) ha smittar massor av personer av misstag ju. Krya!

 9. Självklart tråkigt att du blivit sjuk, men du levde ju på ”som vanligt” i dessa coronatider. Ångrar du dig nu med facit i hand?

 10. Om det är så att du blivit smittad av Corona viruset så är det sjukdomen Covid – 19 som du fått. Jag har själv haft den (testad) , är numera friskförklarad. Hur länge har du tänkt isolera dig?

 11. Åh stackare, hoppas du blir bättre snart! Undrar vilket förlopp hade sjukdomen för dig? Tex först feber en dag etc.
  Och hur gör ni hemma i familjen, isolerar du dig i ett eget rum och får mat utanför dörren eller någon annan lösning?
  Styrkekramar ❤️

 12. Lite tyder kanske på att det är något annat än covid-19. Krya på dig så mycket och hoppas övriga familjen slipper bli sjuk.

  Hoppas alla börjar förstår allvaret! Man blir uppenbarligen sjuk fast man ”tvättat händerna, bara träffar andra friska osv” Stanna hemma!

 13. hur gör Douglas och Atlas, är dom på jobbet/förskolan nu när du är sjuk?
  Kanske konstig fråga- men ångrar du nu att du rört dig så mycket på stan? Och inte distanserat dig mer? Om man tänker på risken att du nu kan ha smittat väldigt många fler.

 14. Åh stackaren! Hos oss i Italien, stämmer dina symptom in på Coronaviruset… Ring 1177 genast och KRYA på dig i massor! ❤️🙏🏻

  1. Tack jag har pratat med dem de säger att störst sannolikhet är det prick det jag har :). Kommer YT till er lite senare idag 💜

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *