Cirkus bikinin från NÜMPH

Nu har vi varit här i en vecka och tre dagar. Så nu har vi äntligen fått till en bra rutin gällande Atlas.

Vi hade väldigt tur gällande hans sömn förresten. Pga missade planet så sov han aldrig sammanhängande så många timmar som han brukar på en natt utan fyra timmar där, två timmar här, en där osv första dygnet så när vi väl landade på hotellet var han lika slut som vi var. Så han somnade klockan 19.00 och vaknade vid 09 dagen efter. Med två mindre trevliga (väldigt ledsen) uppvak men det ledde till att han ställde om dygnet helt på en gång.

Och nu sover 20-07 varje natt. Med ett uppvak för välling. Men det är precis som hemma. Ibland är han vaken (som inatt) vara en kvart, tjugo minuter men ibland är han vaken i två timmar… Han försöker söva det är inte så att han vill gå upp men han vänder sig hit och sätter sig upp dit och försöker komma till ro men gör helt enkelt inte det.

Någon som har något tips angående det? Jag har inga problem med att ge han en välling så är inte intresserad av att ta bort den. Om ni minns var det vällingen som räddade oss från att Atlas vaknade vid 04-05 och då ville ha UPP. Då tyckte han att det var dag. Så jag har heller ett uppvak med välling och få sova till 07-08 än utan välling och gå upp 04. För det var hädiskt!

Mina solisar är från RAYBAN, bikini från danska märket Nümph – klick.

(Rea nu! Endast 250kr)

Nä nu har mitt barn sovit i två timmar nu är det dags att väcka honom. Brukar inte låta han sova längre än så, egentligen inte längre än en timma och tjugo minuter hemma för då är han så svår att lägga på kvällen.

Puss då! Hoppas ni har en urhärlig måndag.

14
gillar

7 kommentarer till “Cirkus bikinin från NÜMPH

 1. Har atlas varit hos tandläkaren för du vet väl att välling innehåller massa socker från en mamma som försöker få sin dotter att sluta helt med välling

  1. Vi gav välling fram tills vår son (nu 3) självmant visade att han inte ville ha. Tror det var runt 1,5-2 år?
   Så fort det kom tänder så började vi borsta dem, alltid efter middagen. Vällingen fick han senare men sen gav vi alltid lite vatten direkt efter för att skölja munnen.

   Känn ingen stress över vällingen, de kommer bli ordentligt sjuka när de börjar på föris och då är välling väldigt bra. Mättande, vätska, lite lenande mot hals, energi och vi hade i lite rapsolja med.
   Tänderna klarar sig, det är det där småätandet av annat och fruktstänger/godis/glass/kakor etc. annat som vissa börjar ge barnen som skadar mera. Ge mat vid bestämda tider och vettigt mellis de flesta dagarna så är vällingen eller en bulle inget problem då det är så kort tid -bara ni borstar tänderna!
   Det viktigaste är vad som funkar för Er nu, om en vecka kanske hen avskyr välling?! 😉

  2. Tandläkaren blir man kallad till vilket du borde veta som nu har barn?? Och borsta tänderna får man ju förutsätta att föräldrar gör på sina barn, eller hur tänker du nu? Lycka till med att avvänja med välling, men att skriva en sån här kommentar känns inte gjord i välmening direkt…

 2. Vi hade också enkelt att stllanom till dygnet i Thailand, halleluja! När vi kom hem… well, det var några nätter när vi var uppe kl 4. Men då fixade jag tvätt och annat tills barnet och jag somnade om igen. Tog typ 4 nötter till ordningen var iordningställd.

  Mitt barn vaknar också sådär mitt i natten och är vaken 2-2,5h. Ej pigg eller vill leka, bara stirrar upp i taket och blir till slut ledsen när hon inte kan somna. Är tacksam för att hon inte är pigg och vill leka, hehe. Men nu har jag slutat försöka somna om henne för det går inte. Istället somnar jag till och från eller lyssnar på en podd om jag själv inte kan somna (tänder aldrig upp). Någon sa att det bästa är att låta dom vara och inte själv stressa upp sig och det följer jag nu. Sen när frustrationen blir stor och hon blir ledsen då erbjuder jag flaska om hon vill annars gör jag vad jag kan för att hjälpa henne somna.

  Du kommer säkert få oombedda råd att sluta med välling men skit i det! Jag hade gjort som du alla dagar i veckan om det är vad som krävs att få sova till med human tid.

 3. Om våra barn vaknar men inte är ledsna och inte “kallar på hjälp” låter vi dom vara ? tillslut somnar dom och vi med. Är dom ledsna hjälper vi dom såklart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *