Daddy issues – podden

Jag missbrukade poddar för några år sen. Sen tappade jag det helt. Jag vet inte vad som hände riktigt. Lyssnade alltid när jag gick powerwalks men sen började jag gilla att gå powerwalks i tystnad. Låter det skumt? Men tycker det är skönt, så kan man tänka och rensa.

Men när jag såg att Julia Frändfors startat podd var jag tvungen att lyssna på den. Den var lika grov och utlämnande som jag föreställde mig. De pratar sex och om folk de hatar och den är bara för mycket och just därför är den så jävla bra.

Hälften av allt Julia (och Julia!) pratar om blir jag jätteirriterad över och håller mig för att skicka sms om. Vill säga att MAN VISST ska unna folk saker och varför skulle man inte göra det. Men sen berättar de om hjärtesorg och jag blir ledsen och vill skicka blommor till dem. Säga att män suger och att det blir bättre.

För att förklara podden i korta drag är det som att läsa Julia och Julias dagbok. De är brutalt ärliga och jag längtar efter nästa avsnitt som släpps på fredag. HÄR kan ni lyssna på podden Daddy ISSUES. Ni kommer inte bli besvikna. Ni kommer bli väldigt underhållna varesig ni håller med dem eller inte.

11
gillar

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Daddy issues – podden

  1. Alltså lysande ett avsnitt efter att du tipsat. Lysande medan jag var ute och gick med barnvagnen och kändes ju som att det jag gjorde var fel pga sån grov podd och min bebis sov en halvmeter framför mig🙈 men sjukt underhållande så får försöka släppa den känslan 🙄

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *