Den sköna ensamheten

Ja egentligen är det ju på söndagar jag brukar tvaga mig men igår var jag så trött. Och idag med för den delen. Hehe kändes i kropp och knopp att man inte partat hårt på ett helt år. Typ mer?

Men i alla fall. Idag hade Douglas ett sent möteish, de har planering nått sånt – och sa att han inte visste hur sen han skulle bli. Detta händer typ aldrig längre sen Atlas kom så jag har ju blivit bekväm i att alltid äta middag med honom så kände lite *ledsen gubbe* typ “jahapp vad ska man göra själv en kväll hemma när Atlas sover”.

För innan Atlas hade jag tagit en middag på stan med någon kompis. Men så somnade Baby efter sitt lilla premiärbad i handfatet. Gick ju toppen? Han älskade det. Jag la en handduk under honom så han inte skulle glida omkring.

Men så somnade han och jag ba HERREGUD ETT BAD (!!!) VAR LÄNGESEN. För när jag lägger Atlas en vanlig kväll då är Douglas klar med middagen. Jag förbereder alltid den medan de badar i badkaret och så äter vi oftast när han somnat. Men nu ligger jag här i badet och ska ha en full on beauty-session. Jag ska lägga masker och skrubba och lägga fler masker.

Blev helt till mig av tanken att ligga i badet så glömde bort middag helt. Får se vad jag slänger ihop… Åh säkert något med soja. Douglas har fått för sig att han hatar soja? (Kan vara så att någon, ehm kanske jag, råkade ha för mycket soja i en rätt så jag förstörde det för honom). Jag ÄLSKAR soja. Fy fan vad jag ska dränka min middag i soja. Nu är jag så ostressad och det är så skönt här i badet… Njuter av att vara ensam hemma och inte göra ett skit. Borde slänga in en tvätt med handdukar men fuck that shit känner jag? Får tvätta en annan dag. Ikväll ska jag bara ligga här och njuta av ensamheten som jag trodde skulle vara förjävlig men som visade sig vara så skön.

Så skönt det är med tystnad.

25
gillar

4 thoughts on “Den sköna ensamheten

  1. Hej! Undrad bara om du sett programmet ”Keyyo med Rheborg i Ryssland” på SVT? Väldigt intressant och roligt program! Hade varit kul om du kanske gjort en vlogg där du berättar mer om Ryssland och om din tid där! Kanske lagar någon klassisk rysk rätt? Tycker bara Ryssland är så himla intressant land! Kram 🙂

    1. Hej!! Jag har bara sett ett avsnitt vill verkligen se hela serien men finner verkligen typ aldrig tiden till att göra sånt längre men ska! Och bra idé för vlogg ska fundera ut något !

  2. Hej! Ska testa handfatet med min dotter 🙂 den där ankan som mäter temperaturen, vart har du köpt den? Vi använder för tillfället en stektermometer för att mäta badvattnets temperatur, skulle vara skönt med något mindre spetsigt ;D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *