Margaux Bröllopshelg!

FREDAG:

Hela helgen har gått i bröllopets tecken. Började lunch på stan och hade turen att pappa Douglas kunde äta med oss.

Vi åt på Tures! Jag beställde laxen men beställde även avokado och hummus vid sidan. Ville grunda ordentligt inför kvällens fest. Man vill inte dricka tre glas och känna sig full när man har en sån fest att se fram emot!

Douglas hade köpt djur från djungeln till oss. Det var nämligen dresscode på bröllopet, “Kostym med en touch av djungel”.

Mina flög i luften medans Douglas trippade på marken.

Sen mötte vi upp några vänner på Italiano Bar och tog en fördrink!

Under fredagen tog jag tyvärr inte en enda mer bild än denna?! Blir lite så när man har kul. Också skönt att ibland bara få vara i ögonblicken och inte dokumentera allt hela tiden. Men jag vet att ni har förståelse! Lovar Margaux har dokumenterat allt så dyk ner i hennes kanaler i veckan.

LÖRDAG:

Vi vaknade på slottet (Hesselby strand) och blev tilldelade pyjamas och tofflor som vi skulle ha på oss.

Så gick vi ner till frukosten, här med Viktor!

Sen var det dags för ceremonin. Mysigt med alla i pyjamas va?

Jag och Petris :))

Alla kille hade samma pyjamas och alla vi tjejer hade samma!

Arnold var så söt under ceremonin jag blev helt tårögd. Grät även en skvätt när Maggan kom in. Hon var så snygg!

Efter ceremonin var det partybrunch men där tog jag inte heller en endaste bild? Var galet hungrig så åt två stora portioner. När det blev väldigt röjigt tackade vi för oss och tog en taxi hem till Atlas. Jag drack bara ett glas skumpa under lördagen för visste vi skulle hem och mysa med Atlas. Längtade ihjäl mig något fruktansvärt efter honom!!!

På kvällen vart det ostisar med oboy och påskmust!

SÖNDAG:

Myssöndagen!

i började dagen med att gå hela vägen till söder för att inte komma överens om vart vi skulle äta så då gick vi hela vägen tillbaka till stan igen. Gick totalt 12.000 steg så det blev en frisk förmiddag. Tur vi år frukost innan. Atlas fick en jordgubbe att suga på i sin sugnapp.

När det blev kväll och Atlas äntligen somnade, åt vi tacopaj på vegofärs. Så gott det vart med sallad med extra koriander i. Livets söndagsmiddag.

Det var denna helg… TACOHEJ!

21
gillar

5 thoughts on “Margaux Bröllopshelg!

  1. Hej fina dasha!
    Tänkte bara upplysa dig om att man ska undvika att ge barn under ett år jordgubbar då de kan framkalla allergier. Hoppas du inte tar illa vid dig av min kommentar utan vill dig bara väl. All kärlek!

  2. Hej finis, Så kul att höra om helgen och bröllopet 🙂 Men är sååå nyfiken, hur gick de med Atlas och nappflaskan? Tog han den till slut? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *