Den stora fixardagen!

Hann jag göra allt jag skulle göra? Såklart inte.

Men hann en hel del. Bla så hann jag göra pedikyr.

Köpte en mintgrön steamer? Enligt Linn och Håwi så kan man inte leva utan en och ja jag kan kanske håll med? Hur många gånger har man inte rest och haft på sig en skrynklig blus eller klänning? Inte kul. Så nu investerade VÅR FAMILJ i en. Hehe. Ja detta går helt klart från familjenkontot. Vad tycker ni? Är de rimligt? Det är ju en produkt till hemmet + resan. Tar ni beslut av vad som ska handlas från gemensamma kontot eller kollar ni alltid med er partner innan?

Sen fixade jag naglarna (mamma var i stan och hjälpte med Atlas). <3.

Och som sista grej för dagen, på tok för sent för denna lillskorpa var vi på NK och köpte denna resevagn. Blev en Yoyo eller en “Yolo” som jag sa… Hehe tur att de förstod vad jag menade. Atlas var här minuter ifrån sin sovtid så därav den riktigt sura minen.

Just det! Bryn och fransar hann jag också med tack vare mammas hjälp. Bästa bästa Jennifer. Tänk vad många år jag gått hos henne nu! Så skönt att ha fransar under semestern. Alltid känna sig tjusig. Hon har tider kvar! Salongen finns på Kungsholmen boka en tid HÄR om du vill.

7
gillar

5 kommentarer till “Den stora fixardagen!

      1. Jag har haft en Yoyo (min kille säger Yolo av misstag alltid, hehe) till min dotter sen hon var 4 månader när vi reste. Nu är hon 7 månader och nu på sommaren är det den enda vagnen jag använder pga smidig. Inte bara på landet men också i stan. Använder Bugaboo endast för lastutrymmet under, hehe. Sen när det blir svalare så byter jag tillbaka helt. Är NOLL orolig för att hon sitter framåtvänd för mkt. Alla barn är olika, kom ihåg det ? Och pekpinnar en mamma till en annan trodde jag vi slutat med för länge sen… ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *