ResFEBER (?)

Är detta resfeber? Mår riktigt dåligt idag. Gjort i två tre dagar. Känner mig stressad och osäker över denna resa.

Förstår ju såklart att har jag glömt något får jag bara ta och köpa det på plats men jag vill bara placera oss i våra solhattar och uv-dräkter i poolen och bara njuta och stay there. Men stressat som FAN i två dagar. Känner mig helt gråtfärdig och helt slut mentalt. Hur kan en sån här snoris behöva så mycket saker??? Det gör han såklart inte. Bara vi som vill göra livet enklare för oss själva med alla dessa prylar. Men en glad bebis = ett enkelt liv och därför har jag hetsat runt och köpt en ny leksak och solhatt och UV-hatt och letat badring över hela stan som är slut men tacka svärföräldrarna som hittade en på ICA-Maxi.

Vi hade ju såklart inte gått under utan en badring, vi hade kunnat bära honom i poolen hela tiden men det är ett enklare liv, med badring. Och med babybjörn och alla andra prylar jag packat med mig.

Nu får det bli som det blir. Skulle bara vilja krypa ner i sängen med min älskade kille men de hade någon grej på krogen som han var tvungen att lära någon hantera så jag ligger här i soffan själv och försöker andas ut… Borde gå och lägga mig för vi blir hämtade strax innan 04 men känner mig på tok för stressad för att kunna slappna av…

Nä vet ni.. Jag ska nog ta och krypa ner till min lilla Baby som ligger och sussar i vårt sovrum.

Såhär glad och gullig var han imorse när vi vaknade. Det blir nog bra hur det än blir på vår semester nu.

St Tropez och Portofino – nu kommer vi!

22
gillar

5 kommentarer till “ResFEBER (?)

 1. Hej Dasha! Så vanligt med resfeber och ni kommer nog utan tvekan ha det SÅ härligt. Minne för livet första familjesemestern <3

  Vill bara uppmärksamma något de flesta inte känner till, uttrycket ”taikon” är en benämning som ursprungligen har med romer att göra.

  Förstår 100% att du inte menar något illa alls men kan ju finnas dom som fortfarande ser det som ett skällsord och då blir det såklart fel. Visste inte heller detta förrän nyligt!

  Kram <3

  1. Aha oj ja hade ingen aning??? Min kille som slänger med det uttrycket att vi är det och jag säger alltid fel och säger familjen kaiko…

 2. håller med, det kommer ju ifrån att man förr såg romer som stökiga. Tycker det är sjukt taskigt och okännsligt att använda det utrycket. Hur hade det kännts om massor av människor använde ditt efternamn på det sättet?

  Men förstår att du såklart inte vill någon illa.

 3. Jag har så svårt att förstå att folk slänger sig med uttryck dem inte vet vad det betyder…. varför kollar man inte upp sånt?

  Taikon är rasistiskt. Googla vettja.

 4. Men alltså eran bebbe är ju världens gulligaste linslus 🙂
  så himla “rätt” i kameran på varje bild haha …..

  Trevlig semester ! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *