Med eller utan ångest

Hade ångest imorse (eller inatt) när jag gick upp 03 men den är all gone nu när jag sitter på planet med min lilla familj. Tänk att vi är en familj! Otroligt.

Nu får det bli som det blir, har jag glömt något får vi helt enkelt klara oss utan den oviktiga “nödvändigheten”. Hehe if u know what im saying…

Min underbara byxdress är från DVF och finns på Zalando, väska från Chanel, skor från YSL och solisar från Gucci.

39
gillar

4 kommentarer till “Med eller utan ångest

  1. Hur gammal är Atlas nu? Skriv gärna vad du tyckte om resvagnen sen. Vi ska på resa när bebis är 3,5-4 månader och stressar redan över val av vagn. Vanliga eller resvagn? Och hur gör man med babyskydd? Har ni bokat taxi med babyskydd eller tagit med eget?

    1. Atlas är 7 1/2 månad! När Atlas var 3 månader åkte vi till Dubai då hade jag vanliga vagnen, liggdel + babyskydd med oss. Nu har vi hyrt bil och även hyrt bakåtvänd barnstol. 🙂

    2. Åkte till Dubai när min dotter var 4mån. Kände att det blev för bökigt med vanliga vagnen så köpte en Yoyo. Ångrar inte det köpet för en sekund! Nu ville min dotter inte ligga i vagnen längre så då hoppade vi att köpa liggdelen, men annars är det ett alternativ. Yoyo’n är den enda vagn du får ta med på planet som handbagage (har tom kört den i planet i gången) så jag ser inte varför man skulle välja en annan vagn? ? Supersmidig att hantera och kan användas många år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *