Den stora sorteringsdagen

När vi flyttade in så ville jag bara packa upp alla kartonger snabbt som attan!!! Så många lådor och skåp var bara saker pretty intryckta in och nu bestämde jag att vi skulle ordna upp allt.

Men oj så skönt det var när allt blev klart???

Älskar! Mår så bra nu. Mamma var snäll och kom hit och gick en promenad med Atlas och passade honom här hemma så vi fick tokröja.

27
gillar

6 kommentarer till “Den stora sorteringsdagen

  1. Bor i Frankrike, där karantänen är superstrikt – första jag gjorde när den infördes var att tömma alla skåp, slänga massa, torka av o ställa in fint igen! Gör enorm skillnad! Känner liksom lugn när jag kollar in i skåpen nu 😀

  2. Hej Dasha! Jag har följt dig sen urminnes tider <3 Tycker du är så bjussig och delar med dig av ditt liv, tack! Jag tycker även du får så otroligt mkt kritik, här i din egna blogg, dina vloggar, instagram, kommentarer i bloggbevakning osv. Hur klarar du det? Påverkas du av det och tar du dig an delar av den feedback du får? (då menar jag inte rama påhopp som är helt vansinniga!!). Jag själv påverkas enormt om någon kritiserar mitt arbete och livsval och det jag undrar över är hur du hanterar det? Slänger du ifrån dig kommentarerna eller tar du in dem? Ha en fin söndag.

    1. Det är klart jag tar åt mig av feedback men försöker att inte ta åt mig av rena påhopp. Och framför allt är det viktigt att låta alla ha sin egna åsikt, man får tycka olika. Jag försöker så gott jag kan att inte ta åt mig men det är klart de kommer åt en om man har en dålig dag. Jag är ju inte bara en blogg, jag är en en mamma, någons barn, en vän, en fästmö en helt vanlig person med känslor och dåliga dagar. Varit dagar jag gråtit av kommentatorer men många dagar struntar jag bara i dem. Jag är precis som ni, ibland känns det ibland inte :).

  3. Åh, bästa känslan!
    Försöker också göra rensningar av garderober, skåp, hyllor och förråd när jag hinner. Det är aningen knepigare att finna tid (och ork?) med tre barn kanske, men när jag väl gjort klart en hel byrå eller alla skåpen i köket är det en så himla härlig känsla!
    Av någon anledning blir det rörigt ganska snart ändå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *