Snoris och stress

Fan vad stressigt allt känns just nu. Men ni vet sån där stress när man ändå inte kan göra något?

Atlas var ju hemma och snorig i två veckor. Sen äntligen frisk och på förskola måndag-onsdag och vakande sjuk torsdagen… Eller absolut inte ”sjuk” här hemma härjas det som aldrig förr men snorig är han igen. Och jag har massa att göra vilket är mer eller mindre omöjligt med honom runt bena. Igår försökte jag sitta på golvet med datorn i knät medans han lekte med sina bilar men nä nä då var ju givetvis bara min dator intressant and nothing else.

Kämpar på med att försöka få lite gjort här och där men om jag tex ska spela in ett samarbete så går det inte att läsa manus och stödord om produkterna med en liten huligan som står och rycker i byxbenet hehe.

Vill ni se vad jag gjort i helgen eller? Blev så nedstämd av att dela klassiska ”min helg i bilder” efter alla påhopp om att jag inte borde röra mig bland Stockholms restauranger (trots att de infakto har öppet?) men älskar ju det formatet. Ska fundera. Orkar inte få skit man blir så omotiverad att dela med sig då? Antar ni förstår det.

Okej nu sover Atlas så nu ska jag spela in ett samarbete! Tjoflöjt!

Twinning in Tao and Friends.

20
gillar

17 kommentarer till “Snoris och stress

   1. Visa gärna 😍 Alla som lämnar negativa kommentarer är bara avundsjuka och missunnsamma för att dom själva har ett sånt tråkigt liv!
    Du har ju dessutom redan varit sjuk! De är ju jättebra att man kan fortsätta stödja restaurangerna ☺️❤️

   2. En bra uttryck att lära ut, speciellt när många unga läser mindre och mindre böcker och tidningar. Utifrån det tycker jag att man som bloggare har ett ansvar att skriva så korrekt men ändå personligt som möjligt.

    1. Det finns något som heter skola för sådan saker. Jag har alltid skrivit med en touch av engelska och egen påhittad slang.<3

     1. Oj vilket svar. Trodde bloggare verkade för en trevlig ton i kommentarsfältet.

     2. Ja men vet du bloggare är människor bakom dataskärmarna med riktiga känslor och helt vanliga dagar precis som ni!! Man orkar tyvärr inte alltid vara trevlig tillbaka när man bara får skit över sig. För det är märkligt hur mycket sämre stämning det är här än på YT och Instagram där man inte kan gömma sig bakom ett namn.

     3. Det är dom som kommenterar också, människor alltså. En konstruktiv kommentar var allt var det var. Slut från mig.

 1. Jag tycker du ska köra en helg i bilder och stänga av kommentarerna. Så kan surpupporna hålla sina åsikter för sig själv. Restaurangerna är ju öppna av en anledning som du säger, du har varit sjuk, du verkar aktsam mot dina medmänniskor och framförallt hjälper du samhället att snurra och det behöver vi. För om allting får stänga och bolag gå i konken, vad har vi då kvar efter detta?

  Jag tycker denna artikel var intressant: https://www.expressen.se/dinapengar/kandiskockens-kamp-for-att-radda-livsverket/?referrer=rotator-item-3

  Saxat ur artikeln: Under de senaste fem veckorna har kön växt utanför restaurangen i Harlem. Han säger att de som behöver mat är såväl hemlösa, människor med drogproblem eller New York-bor som förlorat sina arbeten och inkomster på restauranger, nagelsalonger eller frisersalonger.

  Om ”vanliga” arbetande människor från en dag till en annan tvingas gå och få gratis mat i soppkök då anser jag att samhället och dess regering har svikit dem! Tycker du gör helt rätt Dasha! <3

 2. Ja restaurangerna är öppna o det är inte förbjudet att gå dit. Precis som Ica är öppet men man uppmanas ju hålla avstånd i butikerna, SL går som vanligt men uppmanas att låta bli att åka om man verkligen ej behöver. Man får gå t jobbet men uppmanas att jobba hemifrån om man kan det osv osv. Tror folk kanske reagerar då du verkar vara ute på väldigt mkt ställen då många andra just nu tolkar alla rekommendationer som finns som att man ska ligga lite lågt just nu o för att minska smitta o spridning med tanke på situationens allvar. Och du blev ju oxå smittad.

 3. Men va fan är detta?? Kommer in här och läser att folk påpekar stavning och är allmänt dryga! Skärp er!!! Klart du ska skriva om din helg Dasha! Och helt ärligt ignorera bara alla kommentarer..behandla dom som luft..Dom vet väl inte exakt vad du gör och hur du beter dig..Dessutom är du redan immun (och kom inte nu och babbla på om att man inte vet exakt hur länge immuniteten varar etc etc..) det är ju sunt förnuft som gäller! Och flockimmunitet tydligen enligt våra experter. Tycker folk ska ta ansvar för sina egna liv och sluta ha en massa åsikter om hur andra väljer att göra…fegt och jävligt booooring att läsa när andra tillrättavisar andra via en dator..

 4. Jag brukar aldrig kommentera bloggar men kände bara nä jag kan inte låta dom negativa kommentarerna få ta så mycket plats.
  Har läst din blogg i måååbga år och tycker du är grym på det du gör och verkar vara en vettig person som sprider positivitet och glädje.
  Det finns nog såååå många andra som mig som inte kommenterar men som förstår hur du tänker och agerar så därför vill jag inte att du ska låta dom negativa kommentarerna ta över.
  Fortsätt med det du gör, du är grym!

 5. ”En läsare” klagar på ditt språk men hen kan ju inte ens skriva grammatiskt korrekt själv hahaha. Hen började sin kommentar med ”En bra uttryck” hahaha det heter ju ”Ett bra uttryck”.
  Dasha, ta ingen skit av sånna muppar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *