En till bebis?

I onsdags var jag hemma hos Sara för ett event som Foodora bjöd in till. De sponsrar nämligen hennes och Nikkis podd – Bulle i ugnen. Har ni lyssnat på den? Jag och Edita gästade den i veckan och pratade om våra olika uppfattningar ang kejsarsnitt. Men det avsnittet kommer inte upp förens om två veckor.

Här bebismyser jag med Editas son Lukas. Det är klart vi ska ha en till!! Känner jag spontant. Undrar bara när man kommer vilja för just nu är det väldigt stängt hehe.

Jag var väldigt glad i mina rosa tröja från NEWHOUSE.

Tänk vad mycket bebisar det är i mitt umgänge nu! Otroligt! Undra vem som är next på tur. För fler lär det bli och sen går väl alla på sin nummer två.

Jag har sagt det förr men det tåls att sägas igen… Min är inte så bebis längre? Han är verkligen ett barn. Han sa voooooooof imorse när jag visade en hund för honom och jag hade sagt “voff voff” innan och han kallar vår hund Bella för Boooooooooo. Och så är han bara allmänt en människa med värsta viljan och ingen bebis alls längre. Verkligen rolig tid nu. Inte alls ansträngande eller jobbigt. Det är ju mycket springa omkring (med och efter han) men det gör jag gärna dygnets alla timmar och veckans alla dagar istället för att höra på detta never ending gnäll som pågick i två-tre månader i somras när bara allt var fel. Man blev ju helt matt. Pip pip varvandes med gnäll och skrik. Nä fy. Jämfört med det är inget jobbigt!!!! Hehehe.

30
gillar

3 thoughts on “En till bebis?

  1. Jag blev gravid med nummer två när första barnet var ett år. Det var planerat. Gjorde snitt med första barnet, och då ska man ju vänta minst ett år till nästa graviditet. Och det gjorde jag hehe.

    Nu är nummer två sju månader. Vi vill gärna ha en trea också. Och den kommer vi börja jobba på när nummer två är 15 månader. ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *