En tisdag mitt i livet.

Här är vi en inte så tidig morgon!

Jo för (peppar peppar) senaste dagarna inte alla men många (!) har Atlas börjat vakna vid 06.40. Hur trevligt? När man ställer om klockan konmer det bli 07.40 och det kommer kännas som freakin semester hörrni.

Sen var jag tvungne att springa ner till källaren och ta upp vinterjackorna för vissa mornar är det så kallt nu.

Efter källaren sprang jag och tränade. Såhär nöjd är man efteråt.

Här är det fortfarande förmiddag och jag mötte upp Stina och hennes son Max i parken bakom Handelshögskolan. Den är okej! Inte bäst men helt klart godkänd. Men det är trevligt med miljöombyte.

Atlas tröja är så tjock och var så billig. Kostade 249kr och jag köpte den förra veckan på Newbie. Använder den som jacka just nu.

När det var dags för Atlas sovstund gick vi hem.

Sen gick vi ut igen! Då bytte jag till en varmare jacka men det var för varmt? För det är så konstigt väder. Verkligen kallt på morgonen men varmt på dagen. Så där var jag fel på det.

När det blev kväll badade jag Atlas för första gången i handfatet i köket. De va en hit som ni ser förutom när han fick för sig att dra i kranen och försöka ställa sig upp. Då blev det bara halt och jag fick avsluta badet… Och så gick denna dag till sitt slut. När pappa kom hem spelade jag in ett recept till er och det kommer upp om ungefär en vecka. Puss och godnatt.

19
gillar

10 kommentarer till “En tisdag mitt i livet.

      1. Hahaha jag såg detta igår och tänkte jag borde säga nåt men ville inte spräcka din bubbla ? DOCK så har båda mina barn på nåt vis ändrat hela sitt sovmönster (till det bättre!!) vid omställning av klockan. Som att man kastar upp deras rutin och så inser dom att man icke bör gå upp före 06. De somnar ändå vid 19 men sover en timme längre på natten vilket gjort att de sovit bättre på dagen och sen bättre och längre på nätterna fortsättningsvis ?? Håller tummarna för att Atlas snart fattar att dagen inte börjar 05 ❤️

  1. Haha dog när jag läste om tidsomställningen, stackare!! Min bebis sov också till 05 förut men när vi började natta honom senare så sov han längre på morgnarna också. Man får kortare kväll ifred med sin partner, men ändå värt för att slippa gå upp kl fem. Men den lösningen funkar kanske inte för er, den har ni såklart tänkt på redan 🙂

    1. Ja de har vi och jag behöver vuxentiden på kvällen känner jag. Vill jobba, skrolla på insta (gör det typ inget alls under dagarna när jag är med Atlas) och ärligt är det så skönt med lite lugn och ro ??

  2. Ett tips så bebis inte halkar när han försöker ställa sig upp är att lägga en frottéhandduk i botten av handfatet ???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *