Feber <3

Min lilla älskling har feber som inte ger sig. Efter mitt inlägg till er igår gick febern ner men sen var den tillbaka på kvällen. Och då var den 38.2 och han var så ledsen… Så vi gav alvedon. Hjälpte honom somna men sen vaknade han prick varje 40 minuter h e l a n a t t e n.

Wow. Ni föräldrar som har barn som vaknar såhär ofta jämt är hjältar. Hur orkar ni dagen efter? Denna natt… Kom som en smäll för mig. Jag är helt slut som människa och har inte sovit många minuter efter klockan 01.30 inatt. Imorse hade han 38.2 igen och fick en till alvedon. Stackars lilla älsklingen vill bara vara nära och sova PÅ mig men han väger 8 kilo och sova på mig är inga konstigheter men vagga honom är tungt. När man gör det varje halv timme hela natten :OooOoo.

20
gillar

8 kommentarer till “Feber <3

 1. Stackarn, jag har lärt mig att det effektivaste är en Ipren dos och en alvedon samtidigt då har min lilla tjej kunnat sova hela natten. kanske är små tänder på gång. Hoppas han mår bättre snart.

   1. Jodå det går alldeles utmärkt och har bättre effekt då de har olika verkan. Man kan varva med dem, inte ta samtidigt. Fick lära mig det på barnaktuten för en månad sedan då min kille har 41,5C i feber som inte gick ned.
    Jag skulle kanske inte ge om barnet har 38C, men över 39C så absolut!

    Bara att amma på Dasha och hålla honom sval så mår han säkert bättre snart! ?

 2. Stackarn, hoppas han blir bättre snart!
  Ser ut som om Atlas har lite platthuvud? Det hade mitt barn också då han satt alldeles förmycket i sin babysitter…
  Om du inte redan har den vill jag tipsa om mimos-kudden, sååååå bra!! Använde den varje gång han låg ned på golvet, vagnen eller sängen (plus att vi slutade använda baby sittren) och platthuvudet försvann inom en månad!

 3. Hej Dasha, har du sett vad bloggbevakning har skrivit om dig och din lägenhetsförsäljning? Vill bara ge dig en heads-up för folk kan vara så otrevliga. Lycka till med försäljningen och hoppas ni hittar någon annan, riktigt fin, lägenhet 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *