For the love of gröt

Gröt? Äter ni gröt? Ärligt talat jag har aldrig varit ett fan av det och jag tror det beror på att jag blev tvingad att äta gröt när jag var liten. Gillade det inte :)))))).

Men så gick jag till Fabrique förra veckan och åt havregrynsgröt till frukost efter vi inte hade något färdigt kök då och blev förälskad? Det är ju så gott. Wow med skummad havremjölk. Och framför allt så otroligt mättande. Höll mig mätt så länge. Så nu är jag kär i det men havre är slut i vår matbutik? Och varit slut i en vecka. Ska ta ännu ett kik på det idag.

Hoppas det finns inne nu! <3

25
gillar

10 kommentarer till “For the love of gröt

  1. Älskar over night oats också! För mig som hatar att “hålla på” med saker på morgonen känns det så smidigt att förbereda på kvällen. Har havregryn, russin, rivet äpple och kanel i – såå gott!

  2. Förstår inte vad folk menar när de säger att de står sig länge på gröt för jag kan fasiken äta hur mycket gröt som helst till frulle och ändå är jag mer hungrig än någonsin en timme efter. Så märkligt det där. Är mer mätt efter 1-2 timmar på ett ägg än en enorm skål havregrynsgröt :S

    http://johannagrahn.se

    1. Va ja det är galet?? Jag står inte så länge på ägg men ätit ägg forever så kanske kroppen anpassat sig? Hehe ingen aning ärligt talat 😂

  3. Tips att havregrynen står vid flingor och müeslin och inte vid mjölet som känns mest logiskt. Tog mig 4-ever att fatta detta haha! 🙂

  4. Gröt är gott! Speciellt havregryn eller rågflingor. Ett tips är att äta naturell yoghurt till istället, äter det då jag inte klarar av mjölk till gröt (får kväljningar av den kombon haha). Toppa med blåbär och mango, MUMS!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *