Himmelen är så underskattad

Sakta men säkert börjar ett hem växa fram här på tredje våningen. Blir pirrig varje gång jag kommer in i vardagsrummet och ser våran vackra himmel. När vårsolen strålar in… Jag kan inte beskriva i ord hur lycklig den gör mig. Himmelen! Så underskattad.

Vi saknar dock fortfarande gardiner och så kommer det en måttbeställd spegel till hallen (ska sitta i stuckaturen) och så är det lite smått som att tackar ska spikas upp.. Men förhoppningsvis kan alla dessa detaljer lösas i veckan.

Eller just det, vi saknar galet många lampor? Men det är något som får komma successivt tänker jag… Tycker det är så svårt med lampor. Tycker inte ni? Jag vill typ ha kristallkronor överallt men det kostade en miljard så det är kanske inte prio just nu. Men fyra lampor saknar vi. Ska spana lite imorgon tänkte jag.

Ni kanske får vara med och bestämma. Ska fråga vad ni tycker. Ska spana på Blocket och Auktionsverket. Återkommer!

22
gillar

2 kommentarer till “Himmelen är så underskattad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *