Första dagarna på hotellet Hyatt

Hej hej hej. Nu har vi verkligen landat. Chillat ut. Ni ska få se bilder från första dagarna men vi gjorde inget förutom att bara vara på hotellet. Vi behövde verkligen andas ut som ni förstår hehe.

Blek än så länge men glad ändå! Lånat hatten av mamma som jag köpte till henne när vi var i Dubai. Älskar den!! Kan man hävda att det är ens egen när man betalat för den hehe. Finns en sån från Dior jag drömmer om. Bikini från Notes Du Nord, solisar från Chloé och nytt halsband från IA-Bon.

Mamma och Tatte i poolen.

Den är så bra den här poolen som ni ser på denna och bilden nedan så är det ca 2m runt hela poolen som bara är 20cm djupt. Så perfekt att sitta där på kanten med barn.

En sallad med räkor och pomeleo till lunch!

En kaftan från ByMalina.

Riktigt Happy unge.

Älskar att dricka ur sugrör.

Jag är väldigt nöjd med denna bikini med. Kommer från IA-BON. Tror såna här voulanger helt klart kommer vara det mest inne-pinne i sommar. Är kär i detta material.

Nu ska jag hoppa i vår pool med mamma och Atte. Vi har en egen liten på rummet så smidigt med bebis att ha!

Vi fick rummet genom sån “special offer” på hotels.com. 43% billigare än vad de kostar ursprungligen!! De hade säkert många såna kvar och eftersom vi bokade rummet bara sex dagar innan check in så ville de väl bara fylle upp antar jag?

27
gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *