Frågestund om graviditeten del 2 (sista)

Hur vet man att man skaffar barn med rätt kille? Jag kan känna att min kille är superbra på alla sätta MEN ibland kan jag känna mig utbytbar och som att jag inte är så speciell? Att jag hade kunnat vara vilken tjej som helst. Att han är en sån förhållandekille som verkligen vill ha en flickvän. Jag älskar honom men ibland vill jag känna att jag är den enda han skulle kunna tänka sig att ha som flickvän och skaffa framtid med!
Hm.. Jag tror man ska skaffa barn med någon som man kan göra slut med. Någon som man inte är rädd för och någon som är en bra människa även om kärleken skulle ta slut. Någon man helt enkelt vill ha i sitt liv resten av sitt liv. För så kommer det ju vara. Man kommer dela en så stor sak som ett barn så man ska skaffa barn med någon man litar på. Om du inte känner dig speciell borde du kanske ta upp det med honom… Hade jag gjort. Om ett förhållande inte känns kul måste man prata om det och göra något åt saken. Kärlek är världens roligaste och härligaste grej. Och livet för kort för att bara nöja sig. Lycka till. <3.

Kör Douglas på vita månader nu också när du är tvungen? Hur tänker ni kring detta?
Hehe nä det gör han såklart inte. Det tycker jag inte alls att han behöver göra. Jag tycker han ska dricka lite vin om han känner för det och hade jag inte varit gravid hade jag festat på just nu för denna solsken gör en inte lite sugen på att slå klackarna i taket!! Men tyvärr är jag på tok för trött för att orka vara vaken till senare än 21 om kvällarna för tillfället hehe.

Hur känner du kring kroppen nu med graviditeten? Tycker du att det bara är fantastiskt att se hur allt växer och tar sig form för lilla knytet eller får du komplex ångest kring förändringar med din kropp?
Ingen som helst komplex alls faktiskt. Det enda jag inte är sugen på är bristningar men blir det så så blir det så. Men jag försöker tänka på vad jag äter. Jag vill absolut inte gå runt och säga ”jag äter för två” och därför trycka en pasta INNAN jag ska hem och äta middag. Men jag försöker helt enkelt äta som vanligt men däremot oftare än vanligt eftersom jag är mycket hungrigare än vanligt. Så det är helt klart fler mellisar men jag försöker se till att de är proteinrika så jag och baby får i oss energin vi behöver. Jag har alltid väskan full av frukt och planerar mitt matintag så jag aldrig panikar och därför måste köpa en glass bara för att få i mig något. Lite så försöker jag tänka men jag äter ju både glass och godis och chips som vanligt :-)))).

Har ni försökt ett tag eller skedde lyckan bara av sig självt?
Kommer berätta om detta i ett eget inlägg!

Tycker du att det känns läskigt att få barn när ni varit tillsammans så kort tid?
Tycker inte alls vi varit ihop ”så kort tid” för det första för det andra så tycker jag inte alls det är läskigt och för det tredje har jag aldrig varit så säker på något i hela mitt liv som att jag vill dela det och allting som kommer till med denna människa.

Stort grattis!! Undrar hur du känner inför allt med tanke på din otroliga rädsla för smärta? Är du rädd trots bebislyckan?
Jag är absolut rädd för förlossningen.. Tror det är därför jag drömt så många mardrömmar senaste veckorna men jag kämpar på. Vet int riktigt vad jag ska svara på detta mer än att bebislyckan vinner över rädslan <3.

Grattis<3!!!!! Så spännande! Jag träffade min pojkvän samtidigt som du träffade din! Hur gör du för att inte bli svartsjuk på ex? Är i en period där jag börjat bli svartsjuk på hans ex och tänker mycket på det. Jobbigt!
Aha oj ja superjobbigt kan jag tänka mig… Jag har aldrig riktigt brytt mig om ex med någon av mina pojkvänner. Jag tänker att det tog ju slut av en anledning och han vill ju vara med mig av en annan anledning. Lite så mest! Tänker att min kille är ju ihop med mig för att han vill vara ihop med mig och ingen annan. Hade jag känt annat hade jag inte varit ihop med honom. Fråga honom rätt ut och berätta vart din osäkerhet kommer ifrån kanske ni kan jobba ifrån den tillsammans. Jag tror på att kommunaktion är A och O i ett förhållande.

Ska du fortsätta göra botox nu under graviditeten?
Nej för det får man väl inte… Vad jag hört i alla fall.

Hur ser dina matvanor ut nu?
Ganska exakt som innan men många fler mellisar. En smörgås här en frukt där. Mycket frukt och bär. Besatt av frukt och bär.

Tränar du något?
Jag slutade träna när jag mådde så himla dåligt men började igen för ca två veckor sedan. Tränar PT två gånger i veckan och så försöker jag gå pw 4-5 dagar i veckan.

Har ni gemensam ekonomi? Eller hur tänker ni kring det? 🙂
Nej det har vi inte men vi har ett gemensamt konto för gemensamma utgifter som lägenhet, vardagsmaten osv.

Grattis igen. 14+1 på mig idag så skall bli spännande att följa dig i graviditeten. Jag blev helt tårögd när jag såg eran ice ice baby bild. Vilken kul idé. Hur har det känts att vara så hemlig med allt?
SÄMST. Det har känts absolut sämst. Så skönt när det äntligen är ute.

Kommer du att prata ryska med barnet? (Min mamma är polska och pappa svensk. Mamma petade bara polska med mig som liten så är tvåspråkig idag)
JA! Har superplaner på att barnet ska prata ryska.

Tror du det är pojke eller flicka?
Jag har ingen aning!! Först var jag övertygad om att det var en flicka men senaste veckan har jag börjat luta mig mot att det helt klart är en pojke. Vad tror ni?

Har du några speciella cravings just nu?
Körsbär tror jag! Kaviarmackor med ägg till frukost. 

Grattis!!!! Har ni tänkt flytta in i den nya lägenheten innan bf??
TACK. Första veckan i augusti är det sagt. *finger crossed*

Bildresultat för dasha lägenhet

0
gillar

5 thoughts on “Frågestund om graviditeten del 2 (sista)

  1. Hej Dasha! Vill bara säga att jag är så himla glad för din skull över graviditeten. Jag minns som igår när jag läste ditt inlägg om att din mamma var sjuk. Stod i mitt vardagsrum och började storgråta när jag läste. Kommer själv från en väldigt liten familj och din mening “jag har bara henne” (om att din mamma måste fortsätta leva) fastnade i mig, glömmer den aldrig. Blir så lycklig när jag tänker på att din mamma idag mår bättre, att du har din kille och hans familj OCH att du har en liten bebis i magen. Jag är själv gravid i vecka 24, har en sambo och en svärfamilj som jag älskar, så även jag känner mig rikare än någonsin på familjefronten. Så underbart. Önskar dig all lycka!

    1. Åh tack. Ja livet blev lite bättre prick ett år senare än vad det var vid den här tiden förra året. Tack fina dy för fina kommenatren 🙂

  2. Hej Dasha! Vill bara säga… Jag har alltid älskat bebisar och varit så himla fascinerad varje gång någon jag känner/följer blivit gravid, men typ senaste halvåret har det känts som att det ploppar upp bebisnyheter alldeles för tätt – så tätt att jag nuförtiden nästan tänker ”åh inte igen” haha (kanske främst för att Instagram konstant rekommenderar obekantas gravidmagar åt mig…). DIN nyhet gjorde däremot mitt hjärta så varmt och fick mig att känna det där härliga pirret igen. Väldigt glad för din skull alltså!

    Önskar er massor med lycka och kommer älska att följa med din resa ❤️

    1. Åh tack!!! Men vet du jag har känt samma tror det är åldern vi blir äldre och det är mer naturligt att fler och fler skaffar barn helt enkelt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *