Fredagsfys istället för FREDAGSMYS

Hehe skoja? Klart vi har fredagsmys hemma också.

Men väldigt glad över att jag kommit igång med träningen och kör på. Jag kör två PT-timmar i veckan som jag varar med yogan och powerwalks när vädret tillåter. Jag är inte den som går i spöregn och slask direkt… Inte så mysigt. Men jag älskar att gå långt och hade gärna gått pw varje dag. Eller jag kommer göra det så fort vädret blir lite trevligare.

Detta gråa är jag klar med. All snö efter December är så överflödig tycker jag? Tycker inte ni? Men snart är det officiellt vår. Fem dagar kvar enligt Google.

Kämpa våren!

9
gillar

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Fredagsfys istället för FREDAGSMYS

  1. Åh, vad jag längtar tills våren! När man inte behöver pälsa på sig så mycket att man börjar svettas innan man ens har kommit utanför dörren. Det börjar iallafall bli ljusare på morgonen nu, alltid något!

  2. Skönt att våren äntligen är på väg. Lite motiverande och se dig göra fredagsfys istället för fredagsmys. Här så blev det några glas vin i fredags.
    Om man bortser från regnet så känner man att våren är i luften och jag längtar mig ut till skog o mark.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *