GAMENIGHT, söndagstvagning och årets första semla.

FREDAG:

Började denna urhärliga helg med en powerwalk och lunch med mamma. Vi stannade till på Kungsholmen och åt på en bistro som ligger i Västermalsgallerian. Så fräscht och så gott. Låg ett ruttet fik där innan när jag bodde i närheten.

Jag och Douglas hade bjudit över några vänner på spelkväll och medans jag proppade middagen så underhöll mamma Baby.

När Baby somnade fick jag hjälp i köket. Glömde bort att saker tar så mycket längre tid med barn… Blev så exalterad av att få styra en middag så bestämde mig för att göra fem rätters! Det hann jag inte riktigt preppa by myself – på två timmar om vi säger så.

Men gjorde mitt bästa! Det mesta var klart när gästerna kom. Här var sista förberedelserna, hackade salsa och gungade en nyvaken Atlas med foten.

Petra och Markus hade sin bebis PUCK med sig.

Riktig gullnos.

Glömde tyvärr fota alla rätter men serverades hemmagjord guacamole, hemmagjord salsa och tacotallrik med min hemliga sås på som snacks till att börja med.

Och sedan en gammal hederlig salmalaxsallad!

Vi spelade bort massor av timmar. Det är så riktigt med spelkväll. Sista rätten serverade jag vid tolv. Mysigt äta middag i timmar.

LÖRDAG:

Älskar detta. Vakna och ligga och mysa med honom i soffan. Efter att vi dragit oss en stund gick vi ut på en promenad.

Men mot kvällen fick han ont i magen och så däckade han mitt i ett skrik på mitt bröst såhär.

Sen låg vi i soffan resten av dagen och bara tog igen oss. Åt årets första semla! Älskar semlor.

SÖNDAG:

Ja jag älskar powerwalks och är så glad att kroppen pallar så det blev en på söndag med!

När mina killar somnade i soffan passade jag på att ta mig ett ordentligt söndagsbad.

När Baby vaknade bar Douglas in honom till mig och så fick han också sig en söndagstvagning.

Och så myste vi i soffan medans pappa duschade upp sig.

Jag har även gjort en vlogg av våran familjedag den här söndagen så det blir inte så många bilder men däremot får ni se vad vi gjorde OCH vilka saker jag använt mest under första tiden med bebis. Vad har varit nödvändigt och vad har varit onödigt? Kommer på onsdag!

37
gillar

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “GAMENIGHT, söndagstvagning och årets första semla.

  1. Mitt bästa tips när bebis är vaken när man ska äta, stokke steps med babyinsatsen. Räddade oss sååå många gånger (från att bebis var typ 2 mån)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *