GENDER REVEAL – POJKE ELLER FLICKA?

Ja i helgen var dagen D. På midsommarafton så bestämde vi oss för att avslöja könet på baby i magen. Vi hade ju själva ingen aning! Jag gav brevet till min kompis Tina som gick och köpte rökgranater och sen öppnade vi dem framför våra vänner och vår familj. Min mamma är så rolig. Hon gör succé i vloggen tycker jag.

Kika här nere och se själva <3.

 

0
gillar

4 kommentarer till “GENDER REVEAL – POJKE ELLER FLICKA?

  1. Det sägs att man väntar på en pojke om man vill ha fräsch och syrlig mat under graviditeten så det matchar väl för din del 🙂 Kändes att du kanske hade lite hoppats på en flicka, stämmer det? Jag tror kvinnor har lättare att relatera till flickbarn, så även jag innan jag fick min son, men kan lova att små pojkar är underbara och ger sina mammor såååå mycket kärlek <3

  2. Så himla härlig och mysig video! Är så genuint glad för er skull! Helt galet att jag som aldrig kommenterat på bloggar förr helt plötsligt vill skriva något till varje inlägg (skyller på gravid hormoner och ska hejda mig). Har ju följt dig från start så det är så mysigt att få följa med på denna underbara resa! <3 Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *