Midsommar-helgen

MIDSOMMARDAGEN: 

Vaknade och såg den här på Khole’s instagram. Jag har inte varit sugen på en klassisk sådan här i ”gips” men en kula doppade i glitter med fjärilar på brösten kändes precis som något jag hade kunnat ha på väggen hemma. Douglas sa att den verkligen får vara på väggen hemma så jag ska fundera. Kanske i grått-/silver glitter i babys rum.

Sen åt vi någon form av sen frukost tidig lunch på Bageriet på Dalarö. Mysigt med Dalarö och att Douglas är uppvuxen där, ägaren till bageriet sa hon hört att vi var gravida och grattade så mycket kom ut och gav oss båda en kram. Blev så glad.

Efter lite velade bestämde vi oss för att stanna en natt till på Dalarö. Vad ska vi hem och göra sa jag? Vi har packat ner allt mysigt i lägenheten. Soffan har varken filt eller kuddar och så är det fullt med flyttkartonger i vardagsrummet. Så vi såg fotbollen hos Nisse och åt middag på Solsidan. Innan middagen badade killarna. Det var riktigt kallt sa de.

SÖNDAG:

Vaknade hos mina älskade svärföräldrar och fick deras egenodlad gurka serverad på frukostmackan. Mysigaste myset. Är inte det så härligt med egenodlad mat? Den gurkan var den knaprigaste jag ätit på forever.

Sen publicerade jag GENDER REVEAL-filmen och hoppades ni skulle gilla den lika mycket som jag gör! Tycker den är så härlig. <3.

Men sen åkte vi till stan. Jag fortsatte flyttpackningen hemma och Douglas behövde jobba. Sen mötte vi upp en kompis på Surfers och åt middag ihop. Fick vänta på bord i 40 minuter men det är SÅ VÄRT DET. Surfers har den godaste maten i Stockholm just nu. Men obs man måste verkligen gilla stark mat för annars blir det inte ett roligt besök där. Nästan allt är väldigt spicy.

Sen sa det poff och denna långhelg var slut. Kolla min killes isblåa ögon! Jag har grön/grå/melerade ögon. Vad tror ni vår baby kommer ha för färg på sina? Lär bli ljusa va? Åh undra hur baby kommer se ut och undra hur baby kommer vara i sin personlighet. Douglas sa ”Bara den får mitt temperament och inte ditt så blir allt annat toppen”.

Hehe, oooops :O

0
gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *