Gråta rakt ut

Nä men okej kanske inte GRÄT men när man har husarrest och inte lämnar hemmet vill man inte få hem ruttna hallon…. Beställde hem mat. Gör ni det? Vi gör ju det varje vecka och jag tycker verkligen att det funkar as bra men ibland blir det såhär, just med frukt. Och avokado tyvärr.

Men iaf as ledsen. Värsta när en blir rutten är ju att de går så snabbt så är helt plötsligt alla lite ruttna på några timmar.

Jaja, ny dag imorrn och då kanske alla våra skorpor är helt torkade och vi kan ta oss ut på stan! <3

10
gillar

4 thoughts on “Gråta rakt ut

  1. Wow höjden av i-landsproblem. Kanske ska läsa Alexias blogg om hennes dotter som har cancer så kanske du får lite perspektiv på dina otroligt små problem här i livet. Klart man får klaga ibland men det här var ju bara pinsamt.

  2. Amen lägg av, ibland tror jag en del läser den här bloggen med de mest kritiska glasögonen som finns. Klart Dasha fattar att det inte är jordens undergång? Tror dessutom knappast att ruttna hallon är det enda problemet i hennes liv. Själv började jag gråta över att jag spillde kaffe på mig själv häromdan, det i sig är ju ingen stor grej men det var droppen som fick bägaren att rinna över en dag som var stressad till max och fylld av dåliga besked

  3. Folk är rövhål Dasha. Om man varit instängd med sjuk bebis i flera dagar får man gråta över vad man vill! Seriöst du ”anonym” här ovanför, om man ska jämföra folks problem hela tiden och säga att vissa inte får klaga för att andra har det värre så kan man ju säga att den där Alexia som du berättar om inte ska klaga över sitt barns cancer för det finns ju faktiskt människor som förlorade HELA SIN FAMILJ i tsunamin. Lägg ner bara! Alla har rätt att klaga. Kram till dig Dasha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *