Hate me more

Ibland känns det som om ni njuter av att irritera er på mig. Det är väl klart det inte är världens undergång för att jag fick hem ruttna hallon? Men just där och då kändes det bara PISSSSSSSSS. Det måste man väl få dela med er. Och inte bara skriva om sunshine historier?

Förövrigt har vi haft det kämpigt i några veckor. Tänk att först vart Atlas förkyld som fan. Han kunde ju inte ens amma pga va så täppt i näsan? Sen började tänderna spöka och det var konstant gnäll från sex på morgonen tills läggning i 2-3 veckor. Det var de jobbigaste veckorna sen han kom. Och så hade vi happy times i typ en sekund och så blev han smittad med vattkoppor. Ja hallonen är väl ingen grej alls men var så sugen på dem och inte så jag tar Atlas under armen och går ner och köper nya DIREKT??

Det det sagt. Irritera er mer. Så länge jag väcker några känslor är jag glad. Eller nej det är faktiskt inte sant. Jag vill inte och det är inte mitt mål att ni någonsin ska irritera er på mig. Jag delar ju bara med mig av livet. Vad jag, gör, ser, mår eller KÄNNER – som i detta fall.

Nu ska jag natta lilla prickikorven och sen ska jag göra carbonara. Men utan persilja för Douglas köpte timjan istället? Hehe lol?

22
gillar

6 thoughts on “Hate me more

 1. En människa som blir irriterad över ditt förra inlägg och inte fattar grejen.. snaaaark.
  Vill bara ha en reaktion av dig tror jag…

  Wow som jag bölat och snorat över skitsaker och skrattat åt mig själv i efterhand…
  Man är ju bara människa!!!!

  Ha en fin lördag Dasha med ruttna hallon eller ej 🙂

 2. Jag tror att grunden ligger i att du verkar så okänslig emot dina läsare, du har liksom ingen härlig feeling mot dina läsare, kanske i videos men inte i kommentarer. Oftast om någon frågar något så svarar du väldigt kort utan smileys och med massa utropstecken så man får känslan att du är irriterad på oss och därav tror jag folk blir irriterade på dig utan att ens mena det, bara pga du skapar den viben själv här inne.

 3. Fattar helt, hade säkert börjat gråta själv av en sån sak – för att bägaren rinner över liksom. Kan ibland gråta över motvind på vägen hem om jag är trött? Klart att livet inte går under för att jag har motvind eller dina hallon är mögliga – men där och då känns det som värsta grejen. Så har väl alla det ibland?

 4. Amen på riktigt ! Det finns ju värre saker att störa sig på än ett inlägg om hallon haha ! 🙂
  Jag tycker att det är tokbra att du skriver om DITT liv och finns det ruttna hallon i ditt liv kör på och skriv om det , jag tycker du är grym !!! 🙂 Kram på dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *