Hur jag berättade för mina nära och kära att jag är gravid.

Wow.. När jag började spela in den här filmen var jag bara i vecka 4 och ville ju göra den men var samtidigt så otroligt nervös inför missfall och dylikt så var rädd att jag skulle jinxa graviditeten om jag började omfamna den så tidigt. Men idag är jag jätteglad att jag gjorde det för det är en väldigt härlig film! Jag gråter mest hela tiden eftersom hormonerna svämmar över.

Följ med när jag berättar för några av mina närmaste att jag ska få en bebis!

Önskar jag hade kunnat spela in några fler som är givna i denna film men Cissi fick veta… Väldigt tidigt. Jag ringde henne och frågade om ett plus på stickan VERKLIGEN betydde det jag trodde att det betydde? Och William.. Hehe, ja hur han fick reda på det berättar jag i filmen. Detta är helt klart en av mina absolut bästa filmer. Hoppas ni gillar den!

1
gillar

14 kommentarer till “Hur jag berättade för mina nära och kära att jag är gravid.

 1. Åh vilken fin film!!! Grät och skrattade omvartannat och är så glad för din skull! Följt dig sen podden med forni!

 2. Stort grattis! Jag började följa dig för länge sedan eftersom vi är lika gamla och levde ett ganska lika liv. Jag fick precis min bebis för 5 veckor sedan så nu blir det extra roligt att följa din resa till din bebis, som kommer hinna födas samma år som min lille.
  Bästa i livet<3

 3. Alltså Dasha!!!

  Jag blir så lycklig av detta! Trodde aldrig att någon okänd persons lycka skulle beröra mig så mycket. Det kanske är för att jag också är ryss och vi ryssar har en speciell connection ( haha skämt å sido)… Så himla glad för dig och Douglas! Relaterar så mycket till ert förhållande, man ser verkligen hur genuina, glada, och lyckliga ni är med varandra och framför allt hur BRA ni är för varandra. Den där bebisen kommer att få växa upp i världens lyckligaste familj.

  Lycka till med allt, och sluta inte dokumentera denna resa!
  All lycka och kärlek till er tre <3

  1. Men wow tack vilken supersnäll kommentar!! Vi är så glada och så nervösa för vad som komma skall. men övertygad om att det kommer bli toppen. <3

 4. Men åh vilken underbar film! Jag har haft en jobbig dag men blev bara så himla glad av alla dina fina vänner och din mamma. Alltså så fint! Så mycket kärlek? Stort grattis också! Barn är ju livet!!

 5. ÅH vilken härlig video Dasha!! Grät och skrattade om vartannat. Ska bli kul att följa din graviditet ❤️ STORT grattis!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *