IT-jeansen.

Mina mest efterfrågade jeans all time ever är dessa lite korta och lite utsvängda. Jag har nog haft dem i tre/fyra år och varje gång jag har dem på en bild frågar alltid någon vart de är ifrån. De är från Stella McCartney och finns tyvärr inte längre men däremot hittade jag ett par typ prick likadan idag!

De är lite kortare och lite lite utsvängda nertill. De är även i stretch och höga i midjan. Precis allt man vill ha!

Dessa beige:a fick följa med mig hem. Men de finns i gråa, svarta, jeansfärgade och kostar runt 1000-lappen från Twist and Tango. Riktigt sugen på att slå till på ett par svarta också…

Eller dessa ljusa jeans? De kommer vara så fina till ett par klackar. Dessa var lite mindre stretch men höga i midjan som jag gillar.

Dessa tre glittriga kreationer drömmer jag även om. Men jeans behövde jag så jeans fick följa med hem. Har ni shoppat något kul på sistone? Eftersom jag bara haft tillgång till 10% av min garderob sen oktober så känns det som om jag har så mycket nytt att ha på mig.

Är glad för solen och dessa plusgrader väderappen visar upp. Hoppas det håller i sig… Alla vet att det kan lika gärna komma en snöstorm imorgon. <3.

18
gillar

3 thoughts on “IT-jeansen.

  1. Hej Dasha! Väldigt snygga jeans, tack för tips! Jag lyssnade på ofiltrerat idag och tyckte du kom fram väldigt bra i det avsnittet, sympatisk och rak liksom! En fråga jag har är angående din “utmaning” (som provocerat många…), vill/kan du berätta något om vilka resultat du nått med det? Och, hur har du gjort med alkohol? Inget alls, måttligt, annat? stort tack för hjälp 🙂

    1. Tack vad mysigt att höra vad du tyckte :). Vi får dricka alkohol men bara vin och bubbel. Inga drinkar, eller hotshots eller så. :). Jag har gått ner ca 5-6 kilo (beror på om man väger sig på morgonen eller kvällen hehehe). <3

      1. Åh tack för svar! Låter helt vettigt och sunt! Skönt att du hittat nåt som funkar för dig, ska försöka något liknande!! Kram och ha en fin kväll och helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *