Its all about the vinkel

Hehe, älskar hur mamma får jobba här på semestern. Hon är duktig! Experimenterar!

Efter sista bilden började jag skratta högt. Jag ba men mamma… Det här var väl inte så fin vinkel? Då sa hon att hon tänkte det skulle bli fint med palmerna och himmelen. Vilket är en fin tanke men. Hehe. De andra blev bättre.

Vad gör vi mer då? Nä men inte så mycket alls faktiskt. Vi ligger i skuggan och myser med Atlas när han är nyvaken (se bilder nedan) och så äter vi riktigt goda sallader. Hotellet vi bor på (FIVE Palm) gör riktigt fräscha sallader. Alla vi testat har vi verkligen tyckt om. Riktig chill semester har vi. Lämnat hotellet en gång sen vi kom hit i tisdags. Lägger oss tidigt, vaknar tidigt men ligger kvar och myser i sängen länge. Ni vet, riktig semester. Tar igen oss. Inga måsten ingen stress. Inget bokat. Men jag vill förbi restaurangen Zuma innan vi åker hem. Men det är sju dagar kvar tills det. Så, ingen stress som sagt.

33
gillar

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Its all about the vinkel

  1. Så fantastiskt att lämna mörka Sverige nu för ett tag! Slippa folk som nyser och hostar på ens lilla baby och dra barnvagn genom slask och helvete 😩 njuuuut!! Och herre JÄKLAR vilka mega-meloner du såg ut att ha i den baddräkten, fab 😆💜

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *