En lördag i Dubai

Här vaknar vi och sträcker på oss. Tror inte detta blir en kort kille, eller vad tror ni hehe.

Efter dagens första amning kör vi dagens första träningspass. Tränar nacke! På bilden har vi dock vilopause.

Efter en väldigt lugn start på morgonen där vi låg i sängen i säkert två timmar tog vi oss ner till poolområdet. Fick en så bra plats! Baby fick vara i skugga all day och jag fick sol i ansiktet. Sån win!

Här har ni vår lunch view.

När det blev kväll bytte vi om till denna fina body från Burberry vi fått av Jeppe och Rebecka och var på ett strålande humör!

Mindre glad på denna bild 🙁 <3 Men visst börjar han se ut som en liten människa nu? En riktig bebis. Inte spädbarn alls tycker jag!

Här hade jag kjol från NUMPH, tröja från HM, skor från Prada och diadem från Pica Picas på mig.

Här har ni en bättre bild på hans body. Tjusiga va.

Sen blev det kväll och vi tog två godnattbilder att skicka till pappa. Hej på er!

28
gillar

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “En lördag i Dubai

  1. Bara äääälskar att ni kör fullt ut med synliga märken på alla kläder!!! Är exakt likadan men fick alltid höra att det var ”mindre fint” och att det inte ska synas! Nu har vi oxå beställt hem en Versace body 👊🏻💪🏻😍

      1. Men jaaaaa! Det jag älskar med dig att du bara kör!! Känner att jag blir peppad av dig att oxå lyssna mer på MIG själv och inte alla andra 😍😍😍😍😍😍😍😍

  2. Hej Dasha! Tack för magisk blogg. Har en fråga/önskemål. När du lägger upp inlägg med mycket bilder har iaf jag så svårt att hänga med när du skriver text över respektive bild. Tänker alltid att de är för bilden ovanför. Gud rörigt de blev å förklara. Kanske bara är jag, du gör såklart prick som du vill! Men kan du inte köra en omröstning eller likande. För tror personligen att dem flesta tittar på bilden å sen läser texten, å då tänker att den texten hör ihop med bilden ovan, och inte nedanför. Hursom. Bagatell i de stora hela. <3 ha en magisk semester!!

    1. ÄR DET SÅ? Vaaaa jag tänker man läser en text för att se bilden? Annars kanske man se bild och intr förstår den?? :OooOO aldrig tänkt så?

      1. Vet inte om de har med att man är van från Instagram! Kikar på bilden å sen läser sig till infon eller vad de nu må vara! Du gör såklart prick som du vill!! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *