Vem är Atlas lik?

Jag tycker det här barnet har så många olika ansikten. Ena dagen ser han ut på ett sätt och andra helt plötsligt på ett helt annat. Nu är det ju så att han fortfarande är just ett barn och förmodligen det som är grejen. Inte fullt utvecklad osv men det är ju så roligt att spekulera!

Innan tycker jag han varit en kopia av sin pappa. Bokstavligen kopia. Men senaste veckan har jag fått så många kommentarer att han är så lik mig (och mamma!) så jag har typ börjats se det? Eller är det önsketänkande från min sida hehe.

Vad tycker ni? Vem är han lik?

19
gillar

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Vem är Atlas lik?

  1. Läste för ett par år sen att barn alltid liknar sina pappor när de föds för att papporna ska knyta an till dem bättre. Mammorna är ju säkra på att avkomman är deras, papporna kan ju inte vara lika säkra 😉 hehe…

  2. Har också hört den teorin som Tina skriver om, att barnet ska vara mest likt sin far i början för att de ska knyta an på något sätt. Tycker Atlas är otroligt lik Douglas, ögon och panna framför allt, näsan är din, dina drag kommer dock fram mer och mer hos honom ju “äldre” han blir i min “syn”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *