Julafton, bättre sent än aldrig. 

Samtliga bilder förutom den första har jag lånat av min lilla Petra

Fan jag fattade inte riktigt att jag inte hade bloggar på sex dagar?! Trodde typ det var max tre. Max max fyra. Otroligt hur livet kan swisha förbi ibland. 

Men i alla fall. Började ju julen hos mamma. I morgonrock och ryska raggsockor.

Sen gick jag hem till Petra som hade dukat upp så fint! Och vilken fin gran va? 

Här står Ida och hjälper till med något och jag häller upp mer bubbel. 

Så mycket mat! 

Jag frågade om Petra ville ha hjälp med något innan eller om jag skulle köpa med mig något. Hon bad om “något ryskt att ha på bordet” 

Så det blev vodka (finsk, men det är detaljer i livet). 

…och rysk kaviar min kusin hade med sig till mig när hon var här förra helgen. 

Man kan ju äta rysk kaviar på tusen sätt. På vitt bröd, på mörkt bröd, på pannkakor (jo det är sant! Sjukt gott med smör!). Jag tycker det är gott med bara en stor fet sked och sen skölja ner med vodka. 

Efter maten körde vi julklappsleken. 


Såhär ser jag ut när jag får glittriga paket. 

Vi spelade länge. Väldigt kul. 


Tack Petris och Markus för en urmysig jul. <3 

0
gillar

0 kommentarer till “Julafton, bättre sent än aldrig. 

 1. Hej Dasha!
  Ibland behövs ett break och du ska lyssna på din kropp. Hoppas du är back on track snart!:)

  Ett litet förslag till 2017. Vore så kul med någon form av läsarfrågor typ en gång i veckan? Typ dashas kärleksstund Hahah. Nej men typ att man får skicka in frågor om kärlek, råd osv. Du är ju lite av en expert inom relationer och har alltid så bra power-svar.
  Bara en tanke som slog mig!
  Kram och gott nytt år! PS: har nog läst din blogg sen 5 år tillbaka! Du är bäst!

 2. Blev väldigt berörd av podden när du berättade om dina känslor kring jul, och väldigt glad av det här inlägget. Vill göra någonting liknande nästa jul, och liksom bara skippa all ångest och tårar för att allt inte är sådär härligt som alla andra har det. Massa kramar, du är grym!

 3. Du är helt otrolig Dasha med allt du roddar hela tiden (blogg podd stadsdel) , och det är självklart att du förtjänar lite semester. Du jobbar ju 24h/dygnet annars så detta var du verkligen värd! Din jul ser dessutom ut att ha varit supermysig! Hoppas ditt nyår blir lika bra:D kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *