Vad gillar du?

Jaja nu har jag hängt läpp klart. Nytt år betyder nya män och nytt liv. Eller hur. Hehe, speciellt detta med nytt liv. Jag kommer fira in nya året med åtta män och det kommer bli fantastiskt. Enda är att jag är riktigt sugen på att fira in nyåret i pyjamas men det tyckte in de var en rolig ide. Zolle har en ny smoking så han vill ju givetvis ha ett sådant tema men för oss tjejer när det är ”smoking” tillkommer hår, smink… Alltså. En hel dags jobb innan. Jag vill glida runt i en mysig flanellpyjamas och hälla i mig skumpa.

Men på tal om nytt år så ska ni få se mina mest like:ade bilder på instagram från 2016. Inte otippat att selfies, bebisbilder och inredning gillar folk mest. Jag är likadan. Man MÅSTE gilla bebisbilder. Vad är man för människa annars? Och så måste man gilla inredningsbilder, för man är ju en supportande kompis. Och semesterbilder gillar man ju för alla gillar solen och havet osv.

dondasha_full

0
gillar

0 kommentarer till “Vad gillar du?

  1. Blev dumpad av en kille nyligen som inte ens egentligen är värd min tid. Är såklart helt förstörd då jag saknar honom och framförallt så har det tagit extremt mycket på mitt självförtroende. Kan inte du snälla berätta om när du blivit dumpad, hur du gjort för att ta dig upp igen och hur du har vågat känna igen? Känner nämligen just nu att jag aldrig någonsin kommer våga känna dessa känslor någonsin igen. Jag har inte varit kär/känt något överhuvudtaget för någon på det här sättet på fem år då jag var förkrossad och under flera år inte vågade ens dejta någon. Är bara 22, har inte dejtat så många och kommer nog aldrig våga igen! Är väl kanske egentligen inte sååå kär i honom heller men just att ha blivit dumpad känns bara så jävla jobbigt!!! Självförtroendet bara åker rakt ner i botten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *