Julshopping!

Igår mötte jag upp Douglas på stan och så shoppade vi massvis med julpynt. Vi snålade inte! Douglas sa att detta är en investering i Atlas barndom och jag kan inget annat än att hålla med. De första pyntbilderna är från Svenskt Tenn och de andra, mer glittriga och plottriga är från NK.

Ikväll ska vi dricka julmust, äta pepparkakor, knäck och julvört med julost och klä granen. Men det får ni inga bilder på för jag håller på att spela in min första vlogg sen förlossningen. Så ni får se allting där. Det blir ingen “less is more” gran om vi säger så… Tänk att jag haft turen att hittat en kille som gillar guld och glitter lika mycket som jag gör.

2018. Vilket jävla pang år. Douglas frågade vad jag önskade mig i julklapp igår. Jag funderade länge och sa att jag önskar mig ingenting. 2018 gav mig allt och lite till. Är så lyckligt lottad. Jag vet det. Är så lycklig i Douglas och Atlas. Min egna lilla familj. Bara wow.

53
gillar

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Julshopping!

  1. Herregud blev SÅ gråtig av det du skrev om 2018 med Atlas och Douglas. Så otroligt glad för din skull Dasha. Ha en underbar helg. Love <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *