Lördag och sista dagen i Cannes

Resan började gå mot sitt slut… Men vi började morgonen på samma sätt som alla andra dagar…

… på stranden!

Bästa klänningen från Adoore. Man kan verkligen ha den både på morgonen och på kvällen?

Älskar min bästa människa så mycket. Trodde inte jag skulle känna detta pirr i magen igen. Trodde vi var “over” det. Ni vet när det glittriga stoftet och de rosa molnen lagt sig. Alla säger att nyförälskelsen dör efter ett år. Max två. Men nu är vi inne på år tre och denna resa gav mig tillbaka livet till varenda liten fjäril som någonsin levt i min mage.

Ja ja tillbaka till dagen! Vi åt lunch på stranden.

När det blev kväll bad jag Douglas ta en outfit bild på mig utanför hotellet.

Men när vi började gå såg jag himmelen och sa att vi måste ta om outfitbilderna med denna bakgrund!

…måttligt road pojkvän.

Men kolla vad tjusigt det blev med alla färger. Visst? Jag har i alla fall en kjol och pannband från Becksöndergaard, skor från Prada, väska från Chanel och linne från Daily Elegance på mig.

Sen gjorde jag det som Douglas tycker är DET PINSAMMASTE SOM FINNS. Hehe, bad en främling att ta en bild på oss?

Blev en tidig middag trots barnfria!

Åt klockan 19.00. Började med sniglar.

Till varmrätt beställde vi en arrabiata och en margarita och det delade vi på.

Sen vet det Snipp snapp slut och slut för denna dag. Vi låg i sängen redan klockan 22 och så flög vi hem med första planet.

Men innan vi flög hem åt jag en Tarte Tropezinne som är en bakelse/tårta och de finns på Nice flygplats.

Det är det godaste jag vet och det fick bli min frukost :-))).

Här är vi på Arlanda och smsade mamma och sa att snart är vi hemma!! Tack för världens bästa resa älskling. Kommer nog aldrig glömma den. Ska minnas denna känsla när jag tycker du är fel på det i vissa situationer och tänka på hur underbar du är i andra. ;-))

Älskar dig for ever and ever.

31
gillar

3 thoughts on “Lördag och sista dagen i Cannes

  1. Ni verkar ha haft en sjukt härlig resa!

    En helt orelaterad fråga: såg på din instagram att du börjat med kollagenpulver, och att du tycker att det känns fräscht. Undrar bara hur du tänker kring att kollagenet kommer från gris? Som jag har förstått det äter du i princip vegetariskt annars, så det hade varit spännande att höra dina tankar kring skillnaden mellan att äta kollagen från gris och kött från gris, om du har reflekterat kring det 🙂

      1. Verkar vara många som har missat det, väldigt lätt hänt såklart! Såg innehållslistan på din story och ”porcine” betyder att det kommer från gris. Var bara nyfiken på om du hade några tankar kring det 🙂 Det är inget fel med det såklart, alla äter vad de vill, men jag har för mig att det även finns andra sorter som kommer ifrån fisk, ifall du skulle vara sugen på att byta ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *