Lunch på Bobergsmatsal.

Idag vaknade vi vid 08 och då var det samma rulle som tidigare, först byts det blöja sen matas det och sen pruttas det för fullt och det kan då bli lite sura miner och sen byts det oftast blöja igen för det gjorts i blöjan och oftast nu är klockan 09 och vi brukar somna om men idag kände jag att nej, nu går vi (jag) upp!

Fick hjälp av Douglas kompis Hampus ut med vagnen, hans kontor ligger precis vid vårt hem (har en liten men väldigt brant ramp i porten som jag tyvärr inte klarar av själv pga snitten) och sen mötte vi upp min kompis Marc och åt lunch på Bobergs Matsal.

Älskar Bobergs matsal. Ska nog bli mitt och Atlas nya stammishak. Man får plats med vagnen och de är supertrevliga där. Känns så himla uppstyrt och riktigt bra mat.

Såg massa andra bebisar på NK som var såååå påklädda så kollar jag på min som typ är naken men han är så varm hela tiden. Första gången vi var utanför hemmet så hade vi en hoodie och byxor på honom och han var helt blöt i huvudet :Ooooooo. Så nu får han vara lite halv naken. Har två filtar i vagnen med ifall det skulle behövas… Hehe orutinerad mamma har extra allt med sig. Tre ombyten. 10 blöjor! Var iväg 3 timmar hehe. Jaja, kommer väl in i en riktig rutin med erfarenheten om ett tag 🙂

38
gillar

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Lunch på Bobergsmatsal.

  1. Min bebbe var också sååå varm! Kunde aldrig någonsin använda overall på honom, framför allt inte i åkpåse. Han låg precis som Atlas nästan avklädd. Jobbigast tyckte jag att det var att folk runt omkring hade en massa åsikter om att vi tog på honom för lite kläder. Värsta jag vet när folk lägger sig i mitt föräldraskap utan att jag ber om det.

  2. Man känner sin bebis bäst och hur denne ska vara klädd. Och du bättre för mycket med sig en för lite.
    Kram
    P.s du verkligen strålar och jag vet att du kommer vara den bästa mamman till Atlas ?

  3. Samma här, min bebis var jättevarmt hela tiden, föddes i augusti och hela augusti och september var 30+ grader (bor i Israel) och svärmor tyckte att han skulle ha tre lager plus filt. Stackarn svettades ihjäl med bara blöja liksom… du känner ditt barn bäst och vet när han är kall/varm och klär därefter ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *