Mina nyårslöften

Brukar ni ha nyårslöften? Jag brukar faktiskt inte ha det. Aldrig varit den personen. Men i år kände jag starkt för två grejer och tänkt på detta senaste månaderna men inte riktigt känt att det passar i livet iom flytten och att vi bodde hos mamma. Men nu känner jag att det är dags.

When if not now, va?

Mina två nyårslöften handlar fortlöper fram tills min födelsedag 18 april. Och fram tills dess ska jag inte äta NÅGOT onyttigt. Dvs ska jag bla på avvänjning mot mitt brutala läskberoende. Kände att det nådde en pik när jag sa till Douglas att 150 flaskor Julmust “bara” kostade 1600kr och att “då borde det räcka till påsk”… Äckligt beteende? Vad händer med mig…

Så då bestämde jag mig för att detoxa kroppen på riktigt. Ingen skit mat. Nyttigt och fräscht fram till april!

Sen har jag tänkt på en annan sak. Denna konsumtion jag håller på med ibland.. Jag kan verkligen bränna pengar. Mår BRA av att bränna pengar. Hittar jag inget att shoppa kan jag gå in i en matbutik och köpa mat för 2000kr och det är en middag. Ni förstår. Det är något som ballat ur fullständigt.

Så shoppingförbud fram tills min födelsedag. Jag får inte köpa någonting till mig själv fram tills dess. Vi ska på bröllop i mars så man får givetvis köpa present till andra och ifall Atlas behöver strumpor får jag givetvis köpa det (!) men jag får inte köpa någon fin jacka till honom eller något alls till mig.

Jag har en present från Morsdag att casha ut hos Douglas och så fort min storlek kommer in på Chanel ska jag köpa de skorna men det är inget jag “köper själv”. Hehe också något jag fick för snart ett år sen men inte hittat några jag gillar i min strl…

Men tillbaka till nyårslöftet! Cissi är med på att inte äta något onyttigt till april.

OCH ! ! !

Om man förlorar vadet så måste man köpa ett par Chanelgympaskor till den andra OCH betala 10.000kr på den andras resekassa till vår årliga sommarresa.

Hehe så man vill inte direkt förlora, visst? Nu ska vi ses på Sturebadet för spa, möte och genomgång av reglerna inför detta vad. Önska oss lycka till!

31
gillar

17 kommentarer till “Mina nyårslöften

 1. Jag är med!! Detox fram till april, let’s do it. Kan du inte skapa en challenge är på bloggen för alla som vill vara med så kan vi peppa varandra och ge tips på hälsosamma snacks m.m.? Gör en inläggs-serie 😀

 2. Ja! Callcenter på bloggen med start 2:a. Känns jäkligt svårt att inte trycka den obligatoriska bakis pizzan på nyårsdagen!!!! ??????

 3. Fan vilket bra löfte!!!!!!!!!!!!! Sååååå inspirerande!!! Dela gärna med dig hur det känns och hur det går!! Hejja Hejja Hejja Hejja dig!!!

 4. Jag är också med! Jag exakt vad jag behöver!

  Kan vi inte ha gemensamt här inne att alla som fuskar ska ge typ 50 spänn till välgörenhet? Så gör du någon insamling någonstans!

 5. Innan köpförbud- kom ihåg att kolla igenom din garderob på saker som BEHÖVS- strumpor/strumpbyxor och underkläder. Annars ska de funka bra! ??

  1. Faktiskt gjort det!! Behöver jeans så köpt ett par idag o h ska testa ett par svart på rean på zara imorrn!! Sen är jag helt hemma ??‍♀️??‍♀️??‍♀️

   1. Men det är väl inga problem om man innan köper på sig jeans eller vad man nu behöver ? Utmaningen är ju att klara sig på det man har ? O varför skulle det vara omöjligt utan alkohol? Enda anledningen att du ens vill prova är ju pga att du handlar allt du behöver innan och som sagt cashar in nya skor under tiden?pinsamt bara.

    1. Men gomman det är väl min challenge och därav mina regler. Tycker inte det är så trevligt att kalla mig pinsam. Lämna det i dina egna tankar tack 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *