Nyår 2018-2019

Förra året denna dag…

Om jag gissar rätt så var det inte en lätt natt med tanke på denna bild?

Men vi tog oss ut på stan.

Närmare sagt för lunch på Riche.

Och så tog vi ett varv på NK för jag ville hitta en nyårsklänning minns jag. Provade ca örtistycken men eftersom kroppen var sex veckor efter förlossning och man hade ett par sprängfyllda bröst så kändes det som att jag skulle köpa en klänning som jag aldrig mer skulle få användning av så det fick vara.

Skickade denna bild till Tina och sa att vi blir lite sena. Gud vad jag saknar att amma!!!!!!! Sköljdes över mig för några dagar sen när vi hade en middag här hemma. Det var så mysigt… Mitt mysigaste jag någonsin varit med om.

När han var nöjd så bytte vi om på Atlas. Hur gullig?

Jag hade denna favoritklänning på mig. Köpte den i Miami när jag var där över nyår med Josef för 5-6 år sen.

Den hade kostat 10.000kr men var på 70% rea! Älskar den. Undra om man kanske ska ha den ikväll igen??

Om ni tittar noga ser ni min tejp där i armhålan. Tejpade nämligen fast såna pads man har i bhn så mjölken inte ska rinna ut. Men denna klänning är genomskinlig i ryggen så gick inte att ha bh :))))

Hade med oss babysittern från BabyBjörn. Atlas bodde i den sina första månader i livet. Livets grej.

Jag och Lykkis som fyllde hela två år iförrigår <3

Familjens första nyår <333

En till bild på familjen :)))))).

Avslutar inlägget med denna tjusiga bild på mig och Steffi. Läser ni hennes blogg? Så underhållande! Klicka HÄÄR.

22
gillar

En kommentar till “Nyår 2018-2019

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *