Parmesanpanerad torsk med årets första primörer och ångkokade grönsaker.

Ni behöver:

– Något grönt att ångkoka (jag köpte sånna sparrisar man parat med broccolis)

– Torskfile

– Citron

– Smör

– Dill (för garnityr, glöm inte att man alltid äter med ögonen också)

– Färskpotatis 

– Parmesan 

– Två ägg

– Salt/peppar 

Börja med att tvätta potatisarna och börja koka dem. Sen lägger ni grönsakerna i en sil och över kokande vatten i en kastrull. 

Riv rikligt med parmesan. Salta och peppra torsken och doppa den först i ägg och sen i den rivna osten. 


Jag stekte torsken i Arlas havssalt Smör. Servera på ett fint sätt. Inte som jag då detta tyvärr är min svaga sida. Får tamigfan aldrig till det. 

🙁
0
gillar

0 kommentarer till “Parmesanpanerad torsk med årets första primörer och ångkokade grönsaker.

  1. Hej! Jag lyssnar slaviskt på din och michaelas podcast, ni är ett härligt lyckopiller som ger en röst åt alla problem och osäkerheter i en ungdoms kärleksdjungel. Jag har ett problem där jag så gärna vill höra från er vad ni tycker. Hur jag kan göra för att bli bättre. För att göra en lång resa kort, under alldeles för många år har jag levt med ett självhat som helt och hållet knäckt mig, som jag äntligen börjat få bukt på men, jag är så otroligt osäker när det gäller killar. Otroligt otroligt osäker och obekväm. Framför allt när jag märker att en kille är intresserad, då reagerar jag med att få panik, kan inte möta dem med blicken, prata med dem osv. Det är precis samma visa om det är jag som är intresserad av en kille. Hur, hur ska jag bli mer självsäker på kärleksbiten, idag känns det väldigt hopplöst, som att jag aldrig någonsin kommer bli kär och uppleva kärlek.
    Kram på er, ni är grymma!

  2. Men gud vad läskigt med de parade broccolisarna, älskar både sparris och broccoli men hade ingen aning om att det fanns en blandning!

  3. Jag har ett ämne som du och Michaela skulle kunna prata om i podden. Kan inte ni prata om hur man ska komma över människor man gillat, både på ett vänskapligt plan och när det gäller kärlek till en partner. Hur lång tid ska man vara singel efter tycker ni, handlar det om att visa respekt mot den andra eller kan man börja träffa andra veckan efter? Men även killar man inte varit tillsammans med men enda inte kan släppa, vad ska man göra? Hur ser ni på detta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *