Webb-tv inspelning, grillning, barnvaktning och grillning igen

FREDAG:

För er som följer mig på Instagram (heter: dondasha) vet redan detta men våran podcast ska vli webb-tv OCKSÅ. (Men ett till inlägg om det lite senare). 

Efter att vi spelat in första avsnittet så gick jag hem till Laxen och ”hjälpte till” att fixa mat inför hans fest på lördagen. Här har han knådat kött. Sen provsmakade vi hamburgarna som var magiska. På riktigt en av de topp 3 godaste jag ätit i mitt liv. 


LÖRDAG:

Lördagen började med pedikyr med Mammi. Under den tiden ringer en förtvivlad Walter som råkat dubbelboka sig så jag erbjöd mig att vara barnvakt några timmar. Här har Marc fått en ballong <3


Vi gjorde några ärenden på stan och sen promenerade vi hem. Jag har ett nytt favoritmärke och linnet jag har på mig är därifrån. Det heter IBEK och är gjort av det mest fantastiska materialet. Det är ett helt nytt märke. På kvällen gick vi hem till Josiiii


… och grillade igen! Blev kött och grönsaker. Ett tips är att grilla avokado. Så. Himla. Gott. 


Marc fick hela kostcirkeln men en korv istället för blodig köttbit. Kolla vad trevligt med grillat!SÖNDAG

Eftersom jag var slut som artist på lördagen och somnade ungefär när klockan slog nio (!) så blev det en tidig frukost på söndagen följt av massa fix hemma. Rensade källaren och tog upp sommarkläderna och ner med vinterjackorna. Åt en mysig frukost för mig själv med chips bla 🙂Och hela söndagen gick i promenadens stråk. Vi gick från Östermalm till Gamla Stan, runt halva söder och satte oss i gräset på Nytorget och åt en sallad i solen. Jag hade helvita sneakers från NIKE och en glittrig väska från H&M. 

Efter Nytorget promenerade vi till Hornstull och sen hem till älskade Kungsholmen. Jag lagade parmesanpanerad torsk med årets första färskpotatis!!! Recept kommer i morgon. 0
gillar

0 kommentarer till “Webb-tv inspelning, grillning, barnvaktning och grillning igen

 1. Hej! Jag skriver på både din och Michaelas blogg för att försäkra mig om att ni båda ser det. Jag hittade eran podd på podcaster-appen i torsdags, och nu har jag på i stort lyssnat på alla avsnitt. Alltså är besatt, utan överdrift! Lyssnar på bussen på väg till skolan, i skolan, på väg hem från skolan, när jag sminkar mig, när jag äter, innan jag ska sova och så fortsätter det, Och med det så vill jag bara säga att ni ska ha STOR eloge för det ni gör. Jag blir så himla inspirerad av era tips och tankar. Ni förgyller mina dagar, så tack för en grym podd och jäkligt bra bloggar! Massa kramar till er!

  1. Svar till Sanna:
   Skit lätt! Dela avokadon och ta ut stjärnan. Sen grillar du bara på med den sidan där det är ”öppet” så det får färg. servera i skalet. 🙂

 2. Hej !
  Vill tacka dig och Michaela för en superpodd som jag följer slaviskt! Jag har även en fråga jag hoppas ni skulle kunna ta upp, vet att ni redan haft en podd om sambo liv men jag har ännu några frågor
  Jag och min pojkvän har bott tillsammans i snart två år , då jag flyttade in hos honom vilket betyder att de mesta av sakerna i lägenheten ägs av honom. Min kille har på senare tid börjat antyda att eftersom han ”köpt saker” är det inte konstigt ifall jag lägger ut lite mer pengar än honom på hyra/mat. Till exempel då han köpt ett par svin dyra högtalare ( utan rikigt mitt tycke ) så tycker han att följande månad ska mer av våra utgifter stå på mig. Jg tycker detta är hemsjukvården då grejerna faktiskt blir hans ifall de skulle ta slut mellan oss. Ja menar de är väl sjukt orättvist ..?
  Vad tycker ni om denna fråga?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *