Radiotystnaden beror på..

Hej mina älsklingar.

Hur mår ni? Jag har haft några härliga dagar i helgen men kämpiga nätter. Eller tvärtom? Man kan väl egentligen säga både och.

Bestämde mig för att sluta amma och Douglas har varit en hjälte och tagit den “fighten” som visade sig inte vara så stor fight alls? Eller de var ju inte a walk in the park men däremot när jag försökt lägga Atlas har världskrig utbrutit… Och så har jag galet ont i brösten. Tryckt ut lite bara för att inte så mjölkstockning men mår piss just nu. Antar det är hormonellt men känner inte igen mig själv. Grät så mycket imorse… Jag kommer givetvis skriva om hur vi gått tillväga och berätta alla detaljer men måste bara återhämta mig.

Tydligen har jag ammat mycket mer på högra bröstet?! Hade ingen aning. Trodde verkligen till 100% att jag alltid kört 50/50.

19
gillar

4 thoughts on “Radiotystnaden beror på..

  1. Åh gjorde samma förra veckan.. Kändes skönt men var samtidigt lite ledsen och sörjde att den tiden var över. Högra bröstet gjorde så jävla ont, badade varmt och tröck ut lite. Och när jag inte orkade bada så doppade jag bröstet i en skål med varmt vatten och tröck ut lite, hjälpte litegrann. Kämpa på, snart går det över <3

  2. Ååååh känner så igen det där!! Mitt högra bröst var kaaaaos och i vänstra fanns det knappt mjölk.. badda med vitkålsblad som du skär ett hål i för bröstvårtan, lägg 2-3 blad på bröstet och på med en tight sportbh! Efter någon dag blir det bättre och efter en vecka har du knappt någon mjölk kvar! Bästa tipset! Kämpa på! Det blir bättre! Puss och kram

  3. jag tyckte det kändes skönt att få tillbaka sina bröst hehe, men samtidigt va det känslosamt att sluta eftersom det va en sån speciell grej o närhet från start!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *