11 och 12 juli – historiska datum

Idag kommer det bli ett historiskt datum men kommer berätta om det mer efter helgen. Vill inte jinxa något.

Men igår! 11 juli 2019 kom min mens tillbaka. På morgonen prick tio timmar efter att vi kommit hem från vår semester damp den ner som ett brev på posten.

Blev helt chockad först. Verkligen CHOCKAD. Visste ju såklart att denna dag skulle komma och hade tom en tampong med mig på resan “ifall att” men blev så himla OMG när den bara var där. Tänk att sist jag hade mens var i 1 mars 2018. Det är ungefär 1 1/2 år sedan. Ca 16 mens tillfällen har jag hoppat över. Man blev så van att slippa?

Jag har ärligt aldrig varit speciellt plågad av min mens. Det har aldrig varit najs men aldrig en pina. Haft ganska lite mens och mensvärk kanske någon gång per år så det verkligen kändes annars har jag alltid kunnat leva på precis som vanligt. Vad som vart hårt har varit min pms… Herrejävlar vad grov pms jag alltid haft. Gråt och bråk och känna sig både värdelös och ful hör till varje vecka innan mens. Men så har man sluppit det med??

Kände dock mig bara lite gråtig innan denna pms men 0% bråkig eller ful. Dock har jag galet ont i magen nu och jättemycket mer mens än jag någonsin haft.

Jaja another day another dolla som min kompis Steffi skulle sagt.

24
gillar

4 thoughts on “11 och 12 juli – historiska datum

  1. Älskar din blogg – säkert läst den i 10 år eller något. Lustigt att du skriver om PMS just i detta inlägg.. jag satt precis och skrev ihop ett inlägg om just PMS som jag ska publicera om ett par dagar <3

  2. Aldrig haft mycket mens innan jag fick min son. Men första (kanske andra också)mensen efter han kommit så var den riklig! Men efter det var det som förr igen. Så det återgår nog skall du se 😊

  3. Hej Dasha. Jag är gravid och har bf den 16.11 och ska på ett bröllop i Grekland i slutet av september. Jag kommer då att vara i vecka 34 och förmodligen vara lite åt det tyngre hållet. Bröllopet är på en ö i den Grekiska skärgården som man först måste flyga till Aten och därefter ta en fyra timmars bår för att komma till. Jag kommer ihåg att du var på Petras bröllop i Frankrike i slutskedet på din graviditet med Atlas. Tänkte bara kolla hur du upplevde det? Var det självklart för dig att åka hela tiden, var det tungt? Skulle du gjort något annorlunda? Stor kram och grattis till mensen!

  4. Mensen kan ändras sig jätte mkt efter barn. Efter mitt första barn var allt som vanligt. Men efter andra barnet blöder jg floder vid mens och fler dagar. Så trist. Däremot har min mensvärk försvunnit helt. Vilket jag har haft riktigt jobbigt med sedan jag var 12 år. Så som sagt inte alls som innan barn. Hoppas din inte ändras allt för mkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *