Sjuk!!

Å fy. Har blivit sjuk. Helt otroligt men detta är första gången sen jag blev gravid jag är SJUK. Vet att det var någon dag när Atlas var ganska nyfödd jag kände mig krasslig men det var under en dag. Igår blev jag snorig och fick ont i halsen och idag vaknade jag dunderförkyld med feber.

Feber! Otroligt jag inte haft feber sen innan jag blev gravid? 1 1/2 år sedan nu.

Men redan inatt var det jobbigt att sova.. Öm i kroppen och frös och hade mig. Hur är man sjuk med ett litet barn? Eloge extra allt till alla ensamstående där ute. <3

Atlas är med pappan på jobbet idag så jag ska få vila. Tänk att vi åker ju till Grekland på torsdag. Jag har alltså två dagar på mig att tillfriskna. Jag sprutar ColdZyme i halsen och dricker te. Ska även göra min dunderkur.

Ni vet denna va?

18
gillar

6 kommentarer till “Sjuk!!

      1. När jag läser ”Atlas
        är med pappan” så låter det som spermadonatorn som Atlas får träffa då och då ? Alternativt typ att ni gått skilda vägar och du väljer att inte skriva ut pappans namn ?

  1. Ligger med ryggskottet från helvetet! Tacka Gud för att baby daddy har semester. Vet inte hur man hade gjort annars. Krya på dig ❤️

  2. Blev också sjuk massa direkt jag slutade amma och all tid efter det. Hur kunde man någonsin klaga på när man var sjuk innan och fick vila. Inte haft lyxen att kunna få vara hemma ensam sjuk sen barn men låter ljuvligt! Förstår inte hur folk kan bry sig om att du säger pappan, hur orkar man ? Krya krya!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *