Vad vill ni se och läsa mer av?

Kan ni inte berätta vad ni tycker är kul och vad är mindre kul i bloggen?

Vad vill ni se mer av? Vilka inlägg längtar ni efter och vilka skrollar ni förbi?

Det är ju lite mindre tid nu jämfört med förut (innan barn) men jag försöker verkligen mitt yttersta att leverera olika sorters inlägg och uppdatera minsta två gånger om dagen (funkar ju inte alltid pga lillskorpan på höften) men försöker!

20
gillar

27 kommentarer till “Vad vill ni se och läsa mer av?

 1. Gillar inlägg om ditt liv som mamma och hur era dagar ser ut. Kanske för jag själv precis blivit mamma, men jag tror fler kan tycka att det är kul att läsa om hur era dagar ser ut 🙂

 2. Åh saknar shopping till dig väldigt mycket. De där lite dyrare köpen/outfits. Lite mer dasha innan barn. 😉 Samt att Få följa med på nytt boende och allt därtill. 🙂

 3. Tycker du redan skriver bra inlägg 🙂 Men något som skulle vara kul att höra mer om är din bakgrund. Hur kommer det sig att du med ensamstående mamma lyckades ta dig från förorten till en karriär, sekelskiftslägenhet i stan osv? Inget ont mot förorten, jag är själv därifrån men det är alltid intressant att höra. Sedan vill jag gärna läsa mer om din relation till Ryssland? Och hur går det med att prata ryska med Atlas? Tack för en fin blogg 🙂

 4. Ditt liv med Atlas, gillar dina ”min dag inlägg”, speciellt när de är lite ofiltrerat o man får se verkligheten!
  Älskar o läsa om sömn, mat osv med bebisar.. just för jag är mama själv antagligen.
  Håller inte med om att de är för mkt youtube, älskar de o tänker att de går mer o mer åt rörligt.

 5. Blogglistor, inlägg om hudvård/sminkrutin, favoritrecept, serie/filmtips, Stockholmsguide, “ett foto i timmen”- inlägg

   1. Tror det måste vara listor med frågor som berör olika ämnen 🙂 tex måndagslista, fredagslista kanske innehåller frågor om humör, veckan som kmr osv. Sandra Beijer o egoina brukar göra rätt roliga listor, det blir också lite personligt då. Kolla in deras listor!

   2. Tex såna här listor!

    https://sandrabeijer.elle.se/?s=Lista

    Hade också varit kul om du liksom hade återkommande koncept, tex frågeiblägg, listor, veckans ris/ros, veckans utmaning, osv. Kanske kan Douglas gästblogga o svara på frågor om dig? Just nu känns alla inlägg random o lite på måfå men hade de blandats med inlägg som är återkommande så hade det blivit en skön mix. Kontinuitet blandat med spontanitet.

 6. Håller med flera tidigare kommentarer – gillar inläggen om rutiner, mat, vardagsliv med Atlas osv eftersom jag själv nyligen fått barn ? Kollar sällan på Youtube-klippen.

 7. Hej!

  Jag tycker det är väldigt konstigt att du ibland kallar Atlas Baby (med stort B med) eller Douglas pappan. ”Att pappan passar Baby..” Det kanske bara är jag som finner det så underligt, har aldrig läst eller sett det någonstans innan. Du behöver inte ändra för min skull såklart utan vill snarare lyfta och se om det finns någon förklaring jag inte tänkt på 🙂

  Ang önskegrejer så är dina recept bra, och vloggar toppen ?

  Kram

 8. Älskar allt du skriver! Men önskar också läsa mer om hur det var i Ryssland och flytten hit. Om din nya lägenhet och tips på hudvård. Har full respekt om det är för privat att dela med dig av barndom i Ryssland och flytt hit men är alltid spännande och höra lite mer djup blandat med Chanel väskor. Stor kram och keep up the good work du redan gör <3

 9. Först och främst vill jag säga klart du ska ha en mobil fri semester ifall du känner för det. Det förtjänar du! ☺️ Jag är i världens jobbigaste situvation jag har känslan att jag inte kommer nånstans i livet. Det står stil. Allt står still. hur blir man modig och bara säger upp sig från ett jobb jag hatar & vantrivs på? Bara gör slut med den där vännen som är
  Taskig emot en och fortsätter endå umgås med henne för man gillar henne, hur vågar man flytta till en ny stad, eller börja plugga det jag vill, så rädd att jag ska faila… behöver dina kloka ord och tips. Ha det bäst i Grekland och krya på dig. Sluta aldrig med det du gör, för du är amazing! (Min Mail är fake nu) så svara gärna i din frågestund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *