SKREK RAKT UT

Satt precis och lekte med Baby i soffan när jag ser något som blinkar till i ögonvrån. Reagerar inte så starkt utan tar upp den och när jag känner att det sitter fast tittar jag lite noggrannare och kan ni föreställa er min reaktion när jag upptäcker att det är en NÅL som sticker fram?!

En säkerhetsnål av den största storleken! Det är förmodligen alltså butiken som satt den där för att innekudden inte ska flyta omkring i fodralet… Men ändå? Det är ju livsfarligt för en liten som Atlas? Jag vet ju hur man själv bara lägger sig mot kuddarna med hela sin kroppstyngd. Och framför allt ansiktet? Tänk att få denna jävel i ögat eller i kinden eller vart som? För Atlas hade den ju kunnat punktera en lunga eller jag vet inte vad?

Blev helt skräckad. Var strax efter denna upptäckt tvungen att springa till Bangerhead men mår helt illa inombords när jag sitter och skriver detta just nu. Denna kudde är ganska gammal, kommer från min gamla lägenhet så säkert tre år gammal minst.. Usch.

Hade ni blivit rädda om ni var jag? Det var inte en jätteliten nål direkt.

12
gillar

One thought on “SKREK RAKT UT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *