Skvallermaraton

Roligt att få veta vad ni saknar i bloggen sen Atlas kom. Tydligen (av de som kommenterade iaf) så är ni 90% som älskar inläggen med Atlas. Och tur det eftersom det är PRETTY much honom mitt liv kretsar kring just nu. Men detta format var ni många som saknade så here we go.

Stephies syster är i stan och vi ska äta lunch ihop idag. Jag ska föna håret på Bangerhead innan det och sen möta upp dem. Tyckte vi borde boka bord pga fredag och vi kommer komma med två barnvagnar men det tyckte tydligen inte Stephie. Hehe önska oss lycka till.

Atlas fick Rota-vaccin i tisdags så varit lite grinig sen dess. Mamma smsar och kollar läget med oss. Tycker den här bilden är så rolig på honom! Hela munnen full!!

Hittade så fina jackor inne i butiken Babyshop i Sturegallerian så var tvungen att smsa Cissi på en gång. Antar great minds think alike 😉

Douglas mamma kom in till stan igår så vi gick en powerwalk och när vi började bli klara smsade jag och sa att han skulle börja med maten! Sen smsade jag när jag var i porten så han kunde hjälpa oss upp och jag slapp gå två gånger med kassar och Baby. <3

Vi skulle nämligen laga Foodjunkies nyttiga pizzarecept. Men fattades en ingrediens….. Typiskt Douglas. Hehe. Men blev bra med majsmjöl också! Så gott vart det.

28
gillar

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Skvallermaraton

    1. Jo men jag är så dålig på stavning på ryska. Har ju aldrig pluggat det utan flyttade till Sverige när jag var 4 år 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *