Vad saknar ni av mig?

Fick en kommentar häromdagen som jag verkligen har stor förståelse för. Stod att min blogg bara handlar om Atlas och hans bajs. Och att det inte är intressant och det respekterar jag. Men min blogg speglar ju mitt liv och mitt liv är just nu bara Atlas Atlas Atlas. Snart är jag väl förhoppningsvis lite mer hemma i detta nya liv och kan återgå till lite mer vanlig blogg men har ärligt talat lite hjärnsläpp?

Vad saknar ni i bloggen just nu?
Är det med outfits eller är det recept? Hit me up så ska jag göra mitt absolut yttersta för att tillfredställa er som inte är så intresserade av Baby <3.

25
gillar

Rekommenderade inlägg

27 thoughts on “Vad saknar ni av mig?

 1. Gud va olika man tänker, jag tycker din blogg är supermysig just nu! Jag är inte ens särskilt barnkär, är verkligen långt ifrån tokig i bebisar (förlåt) men de gör mig stressade och jag är typ ensam i världen men hatar bebis lukten… men tycker din blogg är härlig att läsa just ku för Atlas är jättesöt och du utstrålar sån lycka och energi!

  1. Samma här. Är helt ointresserad av typiska mammabloggar men din är ju fortfarande Dasha så fortsätt som du gör tycker jag.❤️

 2. Jag gillar dina åsiktsinlägg – när du skriver om saker du bryr dig om. Älskar helgen i bilder, så du skulle kunna köra fler ”dagen i bilder” inlägg. Recept är Nice! Jag gillar när bloggare svarar på listor, sånt är alltid kul! Kram

 3. Tycker de visar på oförståelse av de som kommenterar, du är nybliven mamma, självklart är Atlas i fokus och så även i din blogg. Försök att inte ta åt dig för mycket av dessa kommentarer. Älskar bebis snack, även om jag inte har barn än. Kram kämpa på!!

 4. Hahaha vad trötta vissa är alltså. Vi går ju in på din blogg för att vi vill läsa om ditt liv och just nu består ditt liv av Atlas Atlas och Atlas. Tur det är många av oss som gillar det i alla fall. Men lite tips som kan fylla ut mellan Atlas och Atlas kan vara recept, inredning, tips som underlättar vardagen typ lifehacks, att du provar nya saker och låter oss vara med 🙂
  Kram, du är grym!

 5. Din blogg är grym! Älskar att läsa om Atlas. Har en dotter som föddes samma dag som honom 🙂 att läsa om dagen/helgen i bilder är alltid kul! Tack för tipset om videon med hårfönen förresten! Min dotter älskar också det och somnar nu mycket lättare på kvällarna tack vare det <3 kram!

 6. Äh kör på med Atlas Atlas Atlas! Jag tror att det blir mest genuint (och därmed bäst) så! Det allra bästa med din blogg just nu tycker jag är att du utstrålar sån otrolig lycka, det är fantastiskt att se!

 7. Älskar allt du skriver och du får såklart skriva hur mycket om Atlas som helst. Men jag saknar de inlägg där du printar typ roliga konversationer du haft med folk på sistone, tkr det konceptet är så roligt och personligt!! Kram och ha en fin dag!

 8. Älskar din blogg för tillfället, men om jag får önska vill jag se lite mer inredningsinlägg typ “det här har jag i mina köksskåp” (tänker typ skålar, glas osv.). Bästa tipsen för att piffa upp sig. Tycker du är så tjusig jämt och lyckas få till det lilla extra med broscher, diadem, örhängen osv. “Det här har jag alltid hemma” och då menar jag även såna life hacks som att man alltid köper dubbelt av toapapper så det alltid tar slut haha. Kanske bara är jag som intresserar mig av sånt iofs. Skulle även vilja veta mer om Ryssland, älskar dina tips på mat och saker därifrån och tänker mig då ett inlägg om vad du och din mamma gör i er vardag (äter, beteende, tankesätt och såna saker) som du känner kommer från din Ryska del. Åh finns så mycket inser jag nu haha! Älskar bloggen och du ser så jäkla harmonisk, trygg och lycklig ut. Och Atlas är så gullig att det inte finns ord <3

 9. Jättebra som dom är, tycker inte det är för mycket Atlas, jättemysigt/kul att kolla på! 🙂 …men du får gärna lägga till mer outfits/recept/inredning/hudvård också 🙂

 10. Har en son som föddes samma dag som Atlas så jag älskar inläggen med honom! Sluta inte med dom! Gillar även helgen i bilder o dagen i bilder! Vardagsinlägg helt enkelt ?

 11. Svallermataton som du gjort tidigare, dom är kul! Det skulle också vara kul att läsa om hur du lärt känna dina vänner. Ett slags “hylla mina vänner” inlägg, typ vi lärde känna varandra då och vi har gjort dom här sakerna tillsammans.

  1. Vad menar du? Varför är det pinsamt? Vill spara alla bilder på honom i en hashtag så jag lätt kan ha dem sparade där? Har flera vänner som gjort så på Instagram.

 12. Älskar allt som har med Atlas att göra, så himla mysigt! <3 men annars har jag alltid gillat dina recept väldigt mycket. Resetips och vardagstips är också väldigt trevligt.

 13. Har hittat på dig och dina kanaler just för det bara skiljer några dagar på våra bebisar och jag blev också snittad, så kul att läsa om dig och dina dagar med din bebis, han är så go ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *