Lista på bebissaker

Fått denna fråga mycket, vilka saker vi använder och vad som är viktigt att ha till bebis ankomst.
Alla bebisar är ju olika och många kan tex inte leva utan babynestet medans Atlas aldrig gillat det. Det var bekvämt att ha honom i det på BB men sen dess har han aldrig gillat att ligga i det. Varken när han är vaken eller att sova i. Däremot älskar han sin Babysits, både att hänga i när han är vaken och att sova i dagtid. Men den här filmen tror jag ni är många som kommer uppskatta!

Så häng med!
15
gillar

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “Lista på bebissaker

  1. Det är så olika. Mitt först barn älskade babynest och mitt andra inte alls. Inget barn har gillat babysittern. Båda har ogillat liggdel i vagn och bytt vid 2-3 månader till sittdel. En sov i sin spjälsäng från dag ett och den andra först vid 6 månader. Mest onödiga babyprylen vi köpte var bumbostolen.

  2. Tips till skötbordet är liberos Engångsunderlägg (förhoppningsvis är det mer än engång blir ju inte olycka varje gång ?) , sparat många tvättmaskiner för att slippa tvätta handduken på.

  3. Jag älskar också babybjörns babysitter, räddningen när man vill få något gjort eller bebisen är lite missnöjd. Min bebis började sträcka sig efter figurerna på lekbågen när han var just över två månader och nu kan han hålla på med den i säkert en halvtimme i streck. Kan tipsa om att ha en liten kudde i babysittern om den används mycket, minskar risken att huvudet blir platt och håret nöts mindre. Babygym är också en lifesaver från 2-3 månaders ålder, så kul att se bebisen leka och träna på att vända sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *