Snapshots från veckan som gått

Ja men jag tänkte att ni kanske undrar vad jag haft för mig de senaste dagarna? Jo men det ska jag genast berätta för er. Jag har bla pluggat på teorin. Fick fel på den här frågan först. Trodde väggren var ”allt” liksom. Men nu vet jag att det är den där lilla snutten som inte är NÅGONTING. Kan man inte kalla den för det bara. ”Den biten på vägen som inte är någonting” hehe.

Så har jag ätit middag på Milles med mammas kompisar och mamma!

Såhär såg vi ut då, min glittriga tröja är från Zara men förra året tyvärr.

Jag åt Iberico till förrätt och deras asiatiska råbiff till varmrätt som är magisk.

Jag har varit på en presslunch hos Babor! Blir en riktigt dålig bild först.

Den här blev jag dock nöjd med!

Parkerade Douglas bil för första gången. Det var svårt och i uppförsbacke och jag hade dålig koll på hur stor bilen var…

Trodde luckan var mycket mindre än vad den var. Tog bara 15 minuter hehehehe.

Jag åt kalkon jag råkade bränna lite och Douglas åt fläskkotletter med ägg på i början på veckan.

Gjorde en sallad på rödkål, baby spenat och stekt broccoli med min favorit dressing som ni hittar recept på här.

0
gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *