Vart ska vi äta middag imorgon?

I detta inlägg förekommer det reklam för Östermalmstrafikskola

Jag kör ju som en tok med Östermalmstrafikskola. Specifikt med Kevin där. Han är så himla pedagogisk och lugn och rolig och jag är så glad att jag får lära mig att köra med just honom. Han är lugn på ett sätt som är behagligt utan att det någonsin blir tråkigt. Jag känner mig väldig trygg med honom och förutom det så är han väldigt duktig på att lära ut. Nu ska jag skriva snart och halkbana på måndag så snart närmar vi oss dagen D men utan Kevin hade detta förmodligen tagit mycket mycket längre tid. Igår blev det även klart att jag får övningsköra med Douglas och det gjorde vi på kvällen.

Hehe, skrattar högt för mig själv åt hur det gick. Alltså, missförstå mig inte det gick toppen men han är så himla snäll och gullig mot mig min fina fina kille. Vi bråkar ju aldrig och det är för att vi båda verkligen bestämt oss att this is it och därför gör man allt för att den andra ska ha det så bra som möjligt. Men igår säger han något som jag skrattade mycket åt. Vilket kanske inte är sådär jättemycket i er bok men i min, där jag tänker att detta säkert är något många blir irriterade på varandra för… Efter ett tag säger han ”Dasha, får jag ge dig konstruktiv kritik?”. Jag tittade på honom och så kände jag så mycket kärlek till denna blonda kille som satt bredvid mig. Jag fattade ju att det var något jag gjorde som han tyckte var så jävla fel men istället för att bara säga det och stressa mig la han fram det på det sättet.

<3

Imorrn kväll ska vi övningsköra och min plan är att vi ska åka nånstans och äta middag men ”off road”. Eller inte i skogen men vill ha tips på restauranger som inte ligger i stan. Kan tänka mig åka till Uppsala eller Södertälje eller vad som. Har ni något tips? Vart bör vi äta? Va snälla kompisar och hjälp mig jag brukar ju tipsa er hela tiden.

0
gillar

0 thoughts on “Vart ska vi äta middag imorgon?

  1. I Uppsala (bor här) – Jay Fu’s. Dem kör “America meets Asia” så är lite amerikanskt/asian-fusion mat. SVINGOTT + fin och mysig utsikt över Fyrisån

  2. Brostugan, om det fortfarande är öppet ute såhär års, kolla hemsidan! 🙂 Ligger bortåt drottningholm så inte så långt bort men definitivt värt ett besök ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *