Storheten i dra-på-blöjor

I samarbete med Pampers

Hej mina vänner! Nu vet jag att jag har ett gäng mammor här inne och ni vet hur svettigt det kan vara att tvinga en bebis att ligga ner när det är det absolut sista den vill. 

För er som inte har barn kan relatera genom att ni säkerligen stått i en toalettkö och hört ett barn skrika inne från toan? Det har ofta att göra med att barnet lärt sig hantera sin kropp och vill stå, sitta, stå, sitta IGEN, ta på väggen, smaka på ett hörn – ja alltså göra prick allting förutom att ligga stilla. 

Därför bad jag Douglas fota mig när jag bytte Pampers Premium Protection PantAtlas

Som ni ser är det betydligt enklare att göra det när bebis får stå upp. Han blir underhållen och får leva ut. Sen finns det såklart tillfällen han måste ligga ner men de är färre tack vare pantsen! Och happy baby = extremt happy mommy. Pampers Premium Protection Pants håller även torrt upp till 12 timmar. Vi har använt oss av dem från att Atlas var strax efter fem månader. Om ni inte testat borde ni. 

Man slipper helt enkelt ett par svettiga strider och kan kramas istället. 

10
gillar

2 kommentarer till “Storheten i dra-på-blöjor

  1. Jag har bara använt Liberos men blöjdelen täcker inte hela rumpan! Så varje gång han bubbar och det åker ”uppåt” så blir det läckage vid resårdelen ?
    Går pampers blöjdel (alltså innan resåren börjar) högre upp?
    Min kille är 7 mån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *