En energigivande onsdag

Hade ett litet breakdown i tisdags. Inget speciellt men blev lite för mycket. Jag jobbar ju lite trots jag är mammaledig och (ca 20%) men när man bor hos mamma och allt inte är lika fotovänliga känns det som om det jobbet som ska ta 20% blir 100000% för man måste fixa så mycket mer runtomkring. Tex ska jag göra ett samarbete där jag ska dela ett recept. Mammas kök är så litet (och inte så fotovänliga) så jag måste liksom åka till en kompis med massa produkter och låna köket där, alltså ni förstår nivån på omständigheter just nu när man inte har ett eget hem… Så var vi i nya lägenheten och Atlas hade sovit dåligt på dagen bara 40 min istället för 2 timmar så vid 18 fick han speeeeeelets spel. Precis när vi stigit in i nya lägenheten för att måtta och sådana saker med vår inredare och byggare.

Kul.

Kul kul kul var det inteeee….. Det var svettigt och fruktansvärt jobbigt så jag gick därifrån med Atlas. Douglas fick va kvar vilket känns så tråkigt för man ser en lägenhet i typ en kvart så köper man den för så mycket pengar och världens investering i sitt liv! Man köper ju den för här ska man må som bäst! Förstår ni hur peppad jag var på att undersöka varenda vrå i den… Men fick inte lämna vardagsrumsgolvet för Atlas. Så vi gick till bilen och jag grät floder.

Men sen blev det onsdag och jag hade bokat in en middag med William och SaraPapa!

Men först var vi förbi Petras popup butik i Moodgallerian.

Ni vet hennes klädmärke adoore? De har öppnat där! In och hitta er festklänning där <3

Vilken middag. Hade så mysigt, roligt, ja ALLT var den. Den gav allt.

Studsade in i taxin vid 23 fylld av energi. Och komma hem till denna lilla rumpa. Älskade älskade rumpa <3333

11
gillar

5 kommentarer till “En energigivande onsdag

    1. För vadå? Adoore? Min kompis har öppnat en butik! Om jag kommer skriva att jag besökt den? Jaaaaaa. Har jag fått betalt eller hon bett mig skriva? Nä ♥️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *