Svar på frågor

Så bra men så svår fråga! Ärligt önskade vi oss ingenting. Jag kom på bara några dagar innan att vi borde sagt till alla att inte köpa något utan istället sätta in en symbolisk summa på ett konto som skulle vara låst tills att Atlas fyllde 18 år. Så skulle han få det då och kanske köpa något han behövde för dem pengarna då. Och göra samma sak under födelsedagar framöver. Kanske har han då råd med ett körkort eller en fin klocka eller något annat han verkligen vill ha. Det tycker jag är en fin present. Så kanske att du öppnar ett konto som du sätter in pengar på varje gång han fyller år? Det har en av Atlas gudfadrar gjort :).

Vi har gått på massa Öppna förskola i stan innan sommaren. Efter sommaren bara någon gång för den vi gick på, Villagatan stängde och så har det varit så skönt att vara ute i Humlan. Vi besökte en Öppna Förskola här i Hökarängen idag. :).

Vi kommer inte ha han hemma så länge som möjligt. Han kommer börja på förskolan i slutet på januari. Ganska korta dagar jag tänker att jag kommer hämta honom efter hans vila. Vi börjar så i all fall.

18
gillar

2 kommentarer till “Svar på frågor

  1. Mitt gudbarn ska snart döpas och jag hade tänkt, precis som Atlas gudfar gjorde, starta ett konto som jag sparar pengar varje födelsedag. Men vet inte hur jag ska ge det, bara skriva ett kort eller finns det något roligare sätt att ge det på? ??

    1. Kanske printscreen på första summan inramat? Behöver ju inte vara en dyr ram utan en symbolisk bara. Ikea har ramar för typ 20-40kr. Och slå in det kan ju vara mysigt ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *